Leo Franco Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Leo Franco

Bu adamın Atletico Madritteki performansına baktım.Yanlış hatırlamıyosam maç başına 1 gol düşüyor.Yani her maçta bir gol yemiş.Ben tanımıyorum bu adamı hiç de maçını izlemedim.İstatistiklere bakarsak durumu hiçde iyiye benzemiyor.Zaten Santiside oldum olası beğenmedim.Neden alındığını hala anlayabilmiş değilim.Heme apar topar kiralık.İnşallah bu iyi olur.

Bence kalecını yedıgı gollerın sayısına bakarak ıyı yada kotu dıyemeyız eger oyle olsa casılla leodan daha cok gol yemıs o zaman oda kotu kalecı :D

Arjantin formasini giymis, yillardir Ispanyada kaleci olmus vs...

ona bakarsak De Sanctis'de Yillardir Italyada oynadi ve Italya Kalecisi oldu (Buffon'a ragmen)

Savunma sorun yaşamazsa Leo'nun dengesizliği sıkıntı olmaz.

Mallorca da oynarken bizden çok kötü 3 tane aşırtma gol yemişti. Gerçi çok zaman geçti aradan ama ispanyada iyi iz bırakmış bir kaleci. Bu sene çok gol yemesinin birinci sebebi atletico nun hücum futbolu oynaması ve defans zaafları

Leo ile anlasma saglanmis kampa yakin katilacakmis takima. Adnan Sezgin öyle demis. Habertürk'te duydum.

Leo De Sanctistende beter, gelmesin. Siradan bir kaleci, Ahtletico ona nasil dayanabilmis anlamis degilim.

Defansımız sağlam olursa pek fazla iş düşmez santiez in en kötü dez avantajıydı kötü defans yaptık bu sene öyle olmaz umarım

Yem olarak kullanıp bi transfer daha bitirip 2 sini alıp gelirler

Mantıklı ;)Leo'yu medyaya sunuyorlar medya Leo ile ilgilenirken Haldun Üstünel sessiz sedasız diğer büyük bombayı hallediyor ;):).Hatta halletmiştir de Türkiye'ye uçak bileti bulamamıştır o yüzden açıklamıyorlar:D:P:D:D:D:D.

Kalede hep Ochoa-Pletikosa-Boruc-Diego Alves(Almeria) dörtlüsünden birini görmek isterdim.. Franco hayırlı olur umarım..

O saydıkların süper kaleciler bana göre ama Franco da fena sayılmaz ilk öncelik defansın kalitesine bağlı Francoya fazla iş düşürmezlerse sorun olmaz zaten:D

Kalede hep Ochoa-Pletikosa-Boruc-Diego Alves(Almeria) dörtlüsünden birini görmek isterdim.. Franco hayırlı olur umarım..

Ochoa bir kenara hepsi bi kenara tabi ama bunların hiç birini alamayız en kötüsünün bonservisi 5 mn € bizim bir kaleciye bonservis bedeli olarak 5 mn € bile verecek lüksümüz yok

Zaten hem parası ucuz olsun yada Franco gibi bonservisi olmasın hemde iyi kaleci olsun istiyoduk alabileceğimizin en iyilerinde di yani içlerinde.

Zaten hem parası ucuz olsun yada Franco gibi bonservisi olmasın hemde iyi kaleci olsun istiyoduk alabileceğimizin en iyilerinde di yani içlerinde.

dudek kameni ve francoydu

Dudek olabilirdi kameninin isteyeni coktu zaten ama kontratını uzattı geriyede franco kalıyor franco iyi kalecidir ben güveniyorum savunma 50 kerede degişse sezon boyu en kötü santics'den daha iyi performans verir

Leo Franco iyi kaleci, bakalim Frank Rijkaard bu transfere onay verecekmi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt