Leo Franco Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Leo Franco

Muhakkak demiyoruz zaten, nasıl diyelim:D bilmiyorum sanki akşama doğru açıklanacak gibi geliyor öyle hissediyorum o kadar.:p

kutunda ne var, ne hissediyorsun?:2aloh1:

şaka bir yana, sözleşmesinin bitimini bekliyorlardır. onun dışında; daha iyisini alabilmek için yedekte tutmak, bir kaç transferi aynı anda açıklamak vs. gibi fanteziler yapmazlar...

Franco yeterli bir kaleci değil, umarım bu transferde bir problem çıkar.. Bazı yerlerde gördüm Atletico başkanı takımda kal falan demiş, umarım doğrudur ve takımında kalır. Sanctis'den eksiği var fazlası yok..

Yaa bari bu adamın transferini açıklayın ...

İnsanlar strese girdi

Leo Franco Galatasaray'da, yalnız açıklanmamasının sebebi kontratının haziran sonu bitecek olması.

Bizim takim enteresan biraz o konuda. Mustafa Sarp Galatasaray'da haberi, resmi imza atilmadan bir gun once yayinlandi resmi sitede.

leo mallorcada tatıl yapıyor

mojıtolarını ıcıyor

Başka birinin geleceğini düşünüyorum.Hatırlarsanız Itanje dediler(Türkiye'ye kadar geldi) geçen sene sancthis geldi bence bu senede böyle bir olay oldu ve başka birisi gelecek Leo'dan daha iyi biri olacak diye düşünüyorum ;):).

Leo Franco'nun kimseye zararı yok

Atletico Madrid’in kalecisi Leo Franco ile 26 Nisan’da protokol anlaşması imzalayan Sarı-Kırmızılılar, yaz kampına kadar işi resmiyete dökecek. 3 senelik mukavele yapılacak olan Arjantinli eldiven, Galatasaray’da yıllık 1.5 milyon Euro kazanacak.

Leo Franco’nun en ilginç yönüyse, bugüne kadar kendisi için tek kuruş bonservis bedeli ödenmemiş olması!

Formalar değişiyor ama...

32 yaşındaki kaleci, Independiente’den Merida’ya, Merida’dan tekrar Independiente’ye bedavaya transfer oldu.

Ağustos 1998’de Mallorca, Güney Amerika’lı eldiveni ücret ödemeden kadrosuna kattı. Temmuz 2004’te de Atletico Madrid, kontratı biten Franco’yu renklerine bağladı.

Deneyimli file bekçisi, bu kez de Temmuz 2009’da kendisini Galatasaraylı yapacak olan sözleşmeyi imzalayacak ve Sarı-Kırmızılı kulüp de bu transfer için bonservis bedeli vermeyecek.

Kaynak : Fanatik

Adam gideceği kulübü düşünüyo ilk başta ama sonra yarı yolda bırakıyo gibi olmuş gelirken bonservis ödetmiyo ama takımdan ayrılırken de takımın para kazandırmıyo.Zaten Galatasaray herhalde son takımı olur.

ya cok iyi olmasini beklemiyorum zaten.

Kalede güven versin, yan toplara bir care bulsun, sacma sapan hatalar yapmasin, asirma goller yemesin....

Leo,Babel,Neill gelicek sanırım;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt