Leo Franco Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Leo Franco

İstermisiniz yarın idman öncesi imzalar atılsın çatır çatır bombaya bak sen herkes idman saatini beklerken birden floryadan içeri babel giriyor herkes şokta !

bochum kampına kadar bir stoper bir de forvet alınabilir, orta saha'ya da eğer linderoth hazır görülmezse bir transfer yapılcak anlaşılan ...

Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel’in iki üç ay önce el sıkıştığı Leo Franco haberini turkspor.net Türkiye'ye duyurmuş, hatta Leo Franco'nun ailesi ile birlikte İstanbul'a gelerek ALKENT 2000 villalarını gezerek evini beğendiğini çocuğunun okul işinin halledildiğini, tesislerin gezildiğini de tüm detayları ile vermişti..

Bu görüşmeden sonra Leo Franco ve eşi İStanbul'dan son derece mutlu ayrılmışlardı.. Başkan Adnan Polat ise iki ay önce İspanya'ya giderek transfere noktayı koymuş, ön protokol sözleşmesini imzalamıştı..

Turkspor.net'in Leo Franco haberini vermesinden sonra, YALAN VE SAZAN medyası G.Saray'a onlarca kaleci getirmeye, Leo Franco'yu başta Real Betis olmak üzere Valencia, Bordeaux ve Olympiakos dahil onlarca takıma göndermeye devam ettiler..

Bugün Leo Franco teklifleri reddetti diyen ancak o gün Leo Franco'yu başka başka kulüplere gönderenler, Adnan Polat'ın bizzat İspanya'ya giderek ön protokol anlaşması imzaladıklarından haberleri bile yoktu..

Ama artık imza günü geliyor. Atletico Madrid ile 31 Haziran'da sözleşmesinin süresinin bitmesini bekleyen Leo Franco'nun 1 Temmuz günü resmi imzayı atması ve takımına katılması bekleniyor..

turkspor.net özel..

Sözünü tuttu!

Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel'in iki ay önce el sıkıştığı Leo Franco için kulübü Atletico Madrid başta olmak üzere Valencia, Bordeaux ve Olympiakos devreye girdi ancak Arjantinli karar değiştirmedi. Franco, 1 Temmuz’da İstanbul‘da olacak!

Teknik direktörlüğe Frank Rijkaard’ı getirerek önemli bir iş başaran Galatasaray’ın yeni sezon için söz kestiği Arjantinli file bekçisi Leo Franco’nun son dönemde kendisine gelen cazip teklifleri değerlendirmeye almadığı ve Cim -Bom’a garanti verdiği ortaya çıktı.

Atletico Madrid’in Şampiyonlar Ligi’ne kalmasından sonra, kulübünün sözleşme yenileme önerisini kabul etmeyen Arjantinli file bekçisine, La Liga ekiplerinden Valencia’nın yanı sıra, Fransa şampiyonu Bordeaux ve Yunanistan şampiyonu Olympiakos’un da talip olduğu ancak Franco’nun tercihini Aslan’dan yana kullandığı bildirildi. Aylardır Leo Franco’nun işini bitirmek için İspanya’ya çıkarma yapan Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel’in de Leo Franco’nun son hareketi sonrası bir hayli rahatladığı ve gelişmeden Teknik Direktör Rijkaard’ı haberdar ettiği kaydedildi.

Leo Franco’yla 3 yıllık anlaşma yapan ve senelik 2 milyon euro ödeyecek olan sarı-kırmızılılar, Arjantinli kaleciyi 1 Temmuz’da İstanbul’a getirecekler. İspanya Ligi’nin geç bitmesi nedeniyle 32 yaşındaki kaleciye fazladan izin verildiği, İstanbul’daki sağlık kontrollerinin ardından Almanya kampına katılacağı ifade edildi.

Franco’nun yanı sıra, Dünya Kupası elemeleri nedeniyle Harry Kewell’ın da 1 Temmuz’da takıma dahil olacağı ifade edildi. Lincoln, Nonda, Baros, Linderoth ise bugün İstanbul’a gelecekler. Bu futbolcuların yarınki sezon açılışında yer alacakları bildirildi.

Rijkaard geldi

Galatasaray’daki görevine hızlı bir şekilde başlayan Rijkaard yardımcısı Neeskens ile birlikte dün İstanbul’a geldi. Hollandalı teknik adamın, ilk etapta özellikle genç futbolcuları mercek altına alacağı ve performansları yakından takip edeceği kaydedildi.

Yeni sezon hazırlıklarına yarın başlayacak olan Cim-Bom’da, teknik kadronun verdiği izin doğrultusunda milli takımlara giden ve sezon boyunca fazla oynayan futbolcular, 25 Haziran’da Florya Metin Oktay Tesisleri’nde olacaklar.

Nevzat DİNDAR/Milliyet

Kaynak: Ajansspor

Yanlız yedigi gol ortalaması sanctis'den az;),Gelirse başımızın üstünde yeri var..Kimseye hemen yargısız infaz yapmam:)Gürcü defansda olsa;)

Casillas kaç gol yemiş o zaman o da çuval:D

bende onu diyorum. koskoca manU kalecisi de finalde 2 gol yedi dimi ? o da kova... ya yapmayın lütfen ! 6-0 fb maçında (sinirim kalktı!!!) mondi yedi dimi ? yada taffarel in yediği 4 gollü maçlar ? lütfen mantıklı olun en son bakılcak şey o istatistik

bence leo santic den 2 gömlek daha iyi izledigim maçlara bakarak söylüyorum

ya arkadaşlar leo ilk 11 kalecisiydi. iyi ve kötü özellikler her kalecide var. Taffarel = yan topları berbattı hatırlayın yüreğimiz ağzımıza gelirdi bir kurtarış yaptı şoke oldu herkes (henry'nin kafası)

Mondi = uzaktan gol yerdi yerden özellikle

de sanctics = herkes gördü ne diyebilirim GS kalecisi olamaz

valdes = birebirde zayıftır ve çift yumruk sorunu var herkes bilir bunu tek yumruk çıkarak çok gol yedirdi

volkan demirel : uzaktan gol yiyen ve öne çıkan bir kaleci

Leo Franco = evet öne çıkan bir kaleci ama son yıllarında azaltmış tek sorunu yine mondi gibi yerden zor top alıor ama bu bir çok kalecide var

Bu adam ortalam her mac GS'da 2 tane gol yer eger biz 3 gol atabilceksek problem yok .

Asırtma gol basına para alan kaleci ve ayrıca yan toplarda cıksam mı cıkmasam mı

dedirten ve sonra arada kalıp langırt kafa topunu gecirdikleri kaleci . Orkun'dan iyi ondan

kimsenin şüphesi olmasın . Rijkaard onay vermedi önceden sözlesme yapıldıgı icin alınacak

kaleci artık hayırlısı demekten baska care yok . GS iki sezondur iş yaptıgını sanıyor

bonservis bedeli olmayan adamları almaya calısarak taraftar da böylece kanıyor iste .

Neymis liverpool'dan kewelli alıyoruz . Ne efendim atl. madrid'den leo franco geliyor . Bana

kimse hikaye anlatmasın bu zihniyetler birsey olmaz bir tane dünya capında futbolcumuz

yok suan bir arda gerisi yalan servet nasıl 8 M euroya gitti anlamıs degilim o da ayrı bir

konu gerci adamlar vazgecicek gibi . Yönetim getirsin dos santos'u ryan babeli cacerasi ,

heitingayı o zaman basımın üzerinde yerleri var hepsinin . Avrupa'da basarı istiyorsak

eldeki mevcut yabancıların hepsini yollıcaksın . Biliyorum herkez bana baros kötü mü

kewell kötü mü diye sorcak ama cevabım yok onlara . Bana sorarsan sercan barosa 10

basar arda kewelli 10'a katlar . Kewell bizim lig kalitemiz icin yeterli ama kadıköy'de yeterli

degil avrupada yeterli degil anlatmak istedigim bu . Neyse anlamayanlara davul zurna az

analayana sivri sinek saz ...

Bu adam ortalam her mac GS'da 2 tane gol yer eger biz 3 gol atabilceksek problem yok .

Asırtma gol basına para alan kaleci ve ayrıca yan toplarda cıksam mı cıkmasam mı

dedirten ve sonra arada kalıp langırt kafa topunu gecirdikleri kaleci . Orkun'dan iyi ondan

kimsenin şüphesi olmasın . Rijkaard onay vermedi önceden sözlesme yapıldıgı icin alınacak

kaleci artık hayırlısı demekten baska care yok . GS iki sezondur iş yaptıgını sanıyor

bonservis bedeli olmayan adamları almaya calısarak taraftar da böylece kanıyor iste .

Neymis liverpool'dan kewelli alıyoruz . Ne efendim atl. madrid'den leo franco geliyor . Bana

kimse hikaye anlatmasın bu zihniyetler birsey olmaz bir tane dünya capında futbolcumuz

yok suan bir arda gerisi yalan servet nasıl 8 M euroya gitti anlamıs degilim o da ayrı bir

konu gerci adamlar vazgecicek gibi . Yönetim getirsin dos santos'u ryan babeli cacerasi ,

heitingayı o zaman basımın üzerinde yerleri var hepsinin . Avrupa'da basarı istiyorsak

eldeki mevcut yabancıların hepsini yollıcaksın . Biliyorum herkez bana baros kötü mü

kewell kötü mü diye sorcak ama cevabım yok onlara . Bana sorarsan sercan barosa 10

basar arda kewelli 10'a katlar . Kewell bizim lig kalitemiz icin yeterli ama kadıköy'de yeterli

degil avrupada yeterli degil anlatmak istedigim bu . Neyse anlamayanlara davul zurna az

Valla ben anlamayanlardanim, biraz daha anlasilir yazsaydin keske..

kötülediğiniz leo franconun gol ortalaması 0,71

kalsaydı keşke dediğiniz de sanctisin gol yeme ortalaması : 1,11

soruyorum size atleticonun defansımı daha kötüydü , bizim defansımız mı ?

bence cevap atletico.

Kesinlikle katılıyorum...:007::007::007:

Kewell GS mize ayrı bir hava ve profesyonellik katıyor ama malesef oyun anlamında çok bir şey katmıyor ama su da bir gerçek ki mali durumumuz ortada ve İnomotolardan Bouzidlerden kat ve kat iyidir...

kötülediğiniz leo franconun gol ortalaması 0,71

kalsaydı keşke dediğiniz de sanctisin gol yeme ortalaması : 1,11

soruyorum size atleticonun defansımı daha kötüydü , bizim defansımız mı ?

bence cevap atletico.

Aradaki lig farkı da var...La Liga birde Türksel Süper Lig:eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt