Leo Franco Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Leo Franco

Önümüzdeki sezon yeni kalecimiz Leo Franco olacak galiba. Ama bizim yönetimin senelik 2.5m € gibi bir para önerecegini sanmıyorum.

Öyle çok fazla üst düzey olup, bizi heyecanlandıracak bir kaleci değil. Hatırlıyorum Mallorca'da oynarken bize karşı forma giydi. A.Madrid'de de kaleyi kaptırdı. De Sanctis'i de beğenmiyorum fazla ikisini karşılaştırıyorum Leo Franco daha maliyetli olduğu gibi aralarında fazla da bir fark yok. Bu iki kaleciyle uğraşana kadar bende Aykut'u kazanırım. 26 yaşına geldi Aykut bir yerde fırsat bulması lazım. Yeni kaleci alınırsa onu kadroda tutamayacağımızı düşünüyorum. Geçen sezon kaleyi devraldığında Sivasspor maçı hariç ben fazla hatasına rastlamadım Aykut'un. Hatta Ankaraspor maçındaki kurtarışı aklımda. Şöyle düşünüyorum Fenerbahçe'de üst düzey kaleci alma durumu varken, elinde Rüştü varken onu yedeğe çekti Volkan'ın üstüne gitti ne kadar kazandı tartışırız ama adam Milli Takım'ın kalesinde. Düşünün ne goller yedi Volkan. Schalke maçında ayağının altından top bile kaçırdı. Şimdi bu Volkan çok mu üst düzey yada Aykut'tan daha mı iyiydi Fener'e geldiğinde. İş güven ve sabır meselesi.

Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, Atletico Madrid’in kalecisi Leo Franco ile görüşmelerin sürdüğünü ve gelişmelerin Galatasaray açısından olumlu olduğunu ifade etti.

Sezgin, Radyospor’a konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Arjantinli oyuncu ile görüşmelerin devam ettiğini ve prensipte anlaşma noktasına geldiklerini söyledi. Sezgin, bu futbolcuyla görüşmelerin devam ettiğini, resmi bir sözleşme ise imzalamadıklarını vurguladı. Sezgin,

“Resmi sözleşme imzalamadık, görüşmeler devam ediyor ve prensipte büyük oranda anlaşmaya varıldı” dedi

Aydın Cingöz/Radyospor.com

Hayırlı olsun artık..

610x.jpg

610x.jpg

lg_Leo_Franco.jpg

article-1159959-03B65E07000005DC-590_468x359.jpg

610x.jpg

610x.jpg

520x.jpg

Disarida kaleci aramaya gerek yok, kaleci budur. Altay'in yerli Ochoa'si Gokhan Degirmenci.

01.jpg

02.jpg

Bu adami Kayserispor'a kaptirirsak ileride basimizi duvarlara vururuz.

Eğer gelecekse aşırtma toplarına ve karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda kendini geliştirmesi lazım.

Malum, Hakan Şükür-Okan Buruk faktörü. :D (beni biraz endişelendiriyor)

TekKralHakanSukur.jpg

OkanBuruk001.jpg

o adam o golleri yediğinde daha 20 yaşında falandı herhalde

Sözleşme imzaladığını duydum.Ama bizim Altay-Galatasaray maçında Altay'ın kalecini koruyan 99 numaralı genç çok iyiydi...

Hayırlı olsun sanırım imzalar atılmış.Bugün kü SABAH gazetesi el mundodan alıntı yaparak anlaşıldı yazmış.

Keske Ufuk Ceylani alsaydik.

Neyse Hayirlisi olsun.

BUYRUN ARKADAŞLAR YENİ KALECİMİZİN ÖZELLİKLERİ :D

Leo Franco G.Saray'da!

G.Saray'ın gelecek sezon kalesini emanet edeceği Leo Franco'nun ismine sarı kırmızılı kulübün başkanı Adnan Polat'tan onay geldi. Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin yaptığı açıklamada Atletico Madrid'in 31 yaşındaki kalecisi Leo Franco ile ön anlaşma yaptıklarını söyledi.

Sezgin, resmi imzanın henüz atılmadığını ancak sezon sonunda bu transferin gerçekleşeceğini belirtti. Bu sezon sarı kırmızılı kaleyi koruyan De Sanctis'in bonservisinde pürüzlerin bulunması sarı kırmızılı yöneticileri kaleci arayışına itmiş ve yönetici Haldun Üstünel, Arjantinli kaleci ile görüşmeleri başlatmıştı. Ayrıca İspanyol Medyası'da Leo Franco'nun, İstanbul yolunda olduğuna dair ciddi haberler peşpeşe yayınlanmaya başlamıştı. Kulübü Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren Leo Franco için G.Saray bonservis ücreti ödemeyecek ve Arjantinli kaleciyi De Sanctis'ten çok daha düşük maliyetle transferini gerçekleştirecek.

29.04.2009

Kaynak : DHA

Disarida kaleci aramaya gerek yok, kaleci budur. Altay'in yerli Ochoa'si Gokhan Degirmenci.

01.jpg

02.jpg

Bu adami Kayserispor'a kaptirirsak ileride basimizi duvarlara vururuz.

Hiçbir yere vurmayız hocam. Bizim hiçbir yönetim kadromuz Yerli kaleciye güvenmedi. Aykut ve Orkun'un yerinde olsam bugün çeker giderim. Bu güvensizlik ortamında kalmam. Adamlar Türkiye'nin en kaliteli yerli kalecileri iken güvenen eden yok.

YÖNETİME DE KOCA BİR ALKIŞ :007::007:

Yazıklar olsun...

3012_2767_sondakika004.jpg

G.Saray'ın gelecek sezon kalesini emanet edeceği Leo Franco'nun ismine sarı kırmızılı kulübün başkanı Adnan Polat'tan onay geldi. Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin yaptığı açıklamada Atletico Madrid'in 31 yaşındaki kalecisi Leo Franco ile ön anlaşma yaptıklarını söyledi.

Sezgin, resmi imzanın henüz atılmadığını ancak sezon sonunda bu transferin gerçekleşeceğini belirtti. Bu sezon sarı kırmızılı kaleyi koruyan De Sanctis'in bonservisinde pürüzlerin bulunması sarı kırmızılı yöneticileri kaleci arayışına itmiş ve yönetici Haldun Üstünel, Arjantinli kaleci ile görüşmeleri başlatmıştı. Ayrıca İspanyol Medyası'da Leo Franco'nun, İstanbul yolunda olduğuna dair ciddi haberler peşpeşe yayınlanmaya başlamıştı. Kulübü Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren Leo Franco için G.Saray bonservis ücreti ödemeyecek ve Arjantinli kaleciyi De Sanctis'ten çok daha düşük maliyetle transferini gerçekleştirecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt