Leo Franco Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Leo Franco

¤ Maraton | iddaa ¤Haberi yazdırın 29 Nisan 2009 18:33

¤ Maraton | iddaa ¤ ADNAN SEZGİN, MARATON.COM.TR'YE KONUŞTU!..

Kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın, Atletico Madrid'in kalecisi Leo Franco ile anlaştığı iddia edildi!..

MARATON.COM.TR olarak telefonla ulaştığımız Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, bu iddiaları yalanlarken, Arjantinli kalecinin görüştükleri isimlerden sadece birisi olduğunu açıkladı!..

Adnan Sezgin, MARATON.COM.TR'ye yaptığı açıklamada, "Ben böyle bir açıklama yapmadım. Leo Franco sadece görüştüğümüz futbolculardan birisi. Şu anda bu konuda herhangi bir açıklamamız yok. Leo Franco ile ne bir ön sözleşme yaptık ne de birbirimize verilmiş bir sözümüz var" dedi.

madridli taraftarlar forumlarında bize teşekkür ediyo franco yu aldığımız için. hadi bakalım başımıza daha neler gelecek. bende yönetime teşekkür ediyorum başımıza bir bela daha getirdikleri için...

Malesef alınmış arkadaşlar.

https://www.sporx.com/futbol/superlig/152125/?ref=ABM

Leo Franco G.Saray'da!

G.Saray'ın gelecek sezon kalesini emanet edeceği Leo Franco'nun ismine sarı kırmızılı kulübün başkanı Adnan Polat'tan onay geldi. Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin yaptığı açıklamada Atletico Madrid'in 31 yaşındaki kalecisi Leo Franco ile ön anlaşma yaptıklarını söyledi.

Sezgin, resmi imzanın henüz atılmadığını ancak sezon sonunda bu transferin gerçekleşeceğini belirtti. Bu sezon sarı kırmızılı kaleyi koruyan De Sanctis'in bonservisinde pürüzlerin bulunması sarı kırmızılı yöneticileri kaleci arayışına itmiş ve yönetici Haldun Üstünel, Arjantinli kaleci ile görüşmeleri başlatmıştı. Ayrıca İspanyol Medyası'da Leo Franco'nun, İstanbul yolunda olduğuna dair ciddi haberler peşpeşe yayınlanmaya başlamıştı. Kulübü Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren Leo Franco için G.Saray bonservis ücreti ödemeyecek ve Arjantinli kaleciyi De Sanctis'ten çok daha düşük maliyetle transferini gerçekleştirecek.

DHA

Çok kötü bir transfer yaptık..

Ben güveniyorum. İyi transfer bence..

Hayırlı olsun. Sevindim valla :D

Cevap: Leo Franco Galatasaray'da !

Neyi kötü bu adamın arkadaşlar? adam ispanya gibi bir ligde oynamışmı, oynamış, zamanında bizden 4 yemiş 5 yemiş ne farkeder, bahsettiğiniz sene 2000. De santchisin gideceği kesin zaten malum mahkemelik udinise ile bile.

İnşallah biz yanılırız ve takımımıza fayda sağlar ancak pek ümidim yok.İspanya yada başka ligde oynaması onun eksikliklerini örtmez.Özellikle çok ileri çıkış yapması onun en büyük eksisi.Yönetimimiz bu para sıkıntısı içerisinde yine ucuz etin yahnisini yemeye çalışıyor,bazı konularda haklılarda ancak kalemiz güvenli bir eldivene emanet olmayacaksa önündeki defans bloğuda sağlıklı görev yapamaz.

İnşallah bizi yanıltır,ayrıca arjantin ekolü her nedense türkiye ligine bir türlü uyum sağlayamıyor buda eksi bir puan malesef bizler için.

Eğer doğruysa bence çok iyi transfer.

İspanya gibi bir ligde oynamak kaleciler için çok zordur avrupanın en yumuşak ligidir ispanya ben De Sanctis'den iyi olduguna eminim ama çokmu iyi dersiniz onu bilemem biz daha iyilerinide alabilirdik

Leo Franco'yu Mallorca - Galatasaray maçlarından atıyorum. 4-1 kazandığımız maçta hatalı goller yemişti. Sonra A. Madrid takımında da takip ettim geçen sezon kaleyi devralmasına rağmen bu sezon Coupet'e yerini kaptırmıştı. 31 yaşında tecrübeli, tanınan bir kaleci. Böyle beni heyecanlandıran bir kaleci transferi olmadı bu. Yani De Sanctis'den fazla bir farkı yok. Tek farkı bunun bonservisi yok bu yüzden maliyeti düşük. Mondragon'dan bu yana kaleci sıkıntısı çekiyoruz. Geçen sezonu Orkun ve Aykut'la geçiştirdik bence Aykut'un üzerinde dursaydık bu sezon önemli işler yapacaktık. Bu sezon De Sanctis geldi kiralık olarak o da çok dengesiz performanslar gösterdi. Bu yüzden fazla bekleneni veremedi. Leo Franco merhem olacak mı acaba.

Mondragon transferini hatırlıyorum o da kiralık gelmişti ve fazla tanınmayan bir kaleciydi. Ama öyle bir çıkış yakaladıki Galatasaray'ın demirbaş oyuncularından olmuştu. O da geldiğinde 30-31 yaşındaydı. Leo Franco'da aynı şekil şimdi bu onun biraz daha tanınmışı. Neler yapacak bilmiyorum ama kaleci transferinin şimdiden bitirilmesi güzel. Hatta bütün transferlerin hazırlık dönemi başlayana kadar bitmesi lazım. Bu kaleci karmaşası yüzünden bu sene Şampiyonlar Ligi'nden olduk. Sürekli kaleci alınacak dendi Aykut'un kafası karıştı, De Sanctis geldi o mu oynayacak bu mu kargaşa falan. Bunlara hiç gerek yok.

Resmi siteyi bekleyelim derim,Itandje haberlerini hatırlayalım derim ..

Resmi siteyi bekleyelim derim,Itandje haberlerini hatırlayalım derim ..
Aslında haklısın Itandje Türkiye'ye bile gelmişti, olmadı. Bu transfer yinede bitti gibi yönetim bu sefer kaleci işini sıkı tuttu. İspanya turları çok arttı bugünde Adnan Sezgin açıklayınca iş bitti gibi.

Bakalım De Sanctis ne yapacak. Palop varsa dönmem diyordu.

Bana hedef şaşırtmaca gibi geliyor,Leo Franco falan gelmez.

inşallah :D

Leo Franco yani beni heyecanlandıran bir isim olmadı. Çok üstünde duracağımız mükemmel bir kaleci değil. Tek sevindiğim olay transfer gerçekleştiyse kaleci içinin hazırlık kampı başlamadan bitmiş olması.

Leo Franco yani beni heyecanlandıran bir isim olmadı. Çok üstünde duracağımız mükemmel bir kaleci değil.

Al bendende o kadar.Leo Franco kim ya ? Adama her hafta çatır çutur gol atıyorlar. :)

İspanyalara kadar gitmişken Asenjo olsun,Kameni olsun,bunları isteriz biz.:D

De Sanctis'dede böyle yaziyorduk arkadaslar sonra bi kac macini izledik iyi dedik Galatasaray nazaman yanildi kaleci transferlerinde? Hem Madridin defansi bizim Skibbe zamanin defansi gibi

Hakan Şükür bile diyor;

Fatih Hoca'mız bize kalecinin karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda ve aşırtmalık toplarda zayıf olduğunu söylemişti. Bizde bunları değerlendirip etkili goller atmış ve maçı kazanarak avantajlı bir skor ile İstanbul'a dönmüştük.

De Sanctis'i getirdik. Beğenmediniz.

Bu adamı getireceğiz. Allah bilir onu da beğenmeyeceksiniz. :D

Yani ne diyelim artık ? Siz karar verin.
Al bendende o kadar.Leo Franco kim ya ? Adama her hafta çatır çutur gol atıyorlar. :)

İspanyalara kadar gitmişken Asenjo olsun,Kameni olsun,bunları isteriz biz.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt