Leo Franco Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Leo Franco Galatasaray'da !

arkadaşlar Leo Franco cidden iyi kalecidir. 1 sınıf bir kalecidir. içiniz ferah olsun.

kötü kaleci olsa 5 yıl nasıl :Atletico Madrid in değişlmezi olacak? + Arjantin Milli takımının kalesini korucak.

Osman a da bakmayın. !! emin olun çok kral adamlar gelecek. Defans ve Forvete özellikle

Tanburacinin demek istedigi simdilik baska imzalar yok, kesin gecen seneki gibi güzel transferler olacakdir bu sene tam butcemize uygun:)

Leo Franco kötü kaleci değildir.

Kalecileri biraz da önlerinde defans rezil(ya da vezir) eder.

Athletico Madrid bu sene defanstan ne çekti kardeşim, elini kolunu sallayan pozisyon buldu.

Aynı şekilde bizim takım da defnsda çok boşluk verince Sanctis sırıttı. Yoksa Sanctis de çok iyi bir kalecidir.

Defansın durumu Leo'nun takımızdaki geleceğini belirler bence.

Atletico Madrid"in kalesini 148 kere korudu. Ama Arjantin milli takimi"nin kalesini sadece 5 kere korudu.

Leo dengesiz kaleci, devamlilik denen seyde yoktur ama yedigi goller nasil oluyorsa hep en güzel goller arasina giriyor :D

Ama yinede beles'e iyi bir transfer.

Gel Leo'cum gel.

Sanctis'ten fazla bir fark yaratacağını sanmıyorum. Bir tane Van Der Sar gibi kalecimiz olamadı yahu yıllardır... Taffarel gelsin.

Sanctis'ten fazla bir fark yaratacağını sanmıyorum. Bir tane Van Der Sar gibi kalecimiz olamadı yahu yıllardır... Taffarel gelsin.

ah ah ah... nerde o Taffarelin tecrubesindeki bir kaleciyi bulmak, adam bize geldiginde dunya sampiyonu geldi....

cooook cok zor boyle bir kaleci bulmamiz, bulsak bile taffi ve mondi gibi sevimser olmalari cok zor..

cok guzel!!

Ufuk Ceylan kat be kat iyidir franco'dan. Leo Franco, De Sanctis gibi dengesiz bir kaleci.

Yalanlamıyorlar ama açıklamıyorlar da...

LEO FRANCO KARARI

Rijkaard’ın şu ana kadar yapılan transferlerle ilgili yorum yapmadığını ifade eden Üstünel, daha önce anlaşıldığı iddia edilen Le Franco transferi ile ilgili de henüz bir görüşme yapmadıklarını ve 1 hafta içerisinde bu konuların karara bağlanacağını kaydetti.

Üstünel, Rijkaard’la kamp programı hakkında da konuşma yapılacağını söyledi.

Ajansspor

Valla hiçbir transfer haberine inanmamak lazım çünkü transferler bu sezon Rijkaard'dan sorulur yani o yapacak transferleri kimi alacağımız hiç belli olmaz diyorum ben. Ah şu lüzumsuz yabancılardanda bir kurtulsak Nonda, Lincoln gibi çok iyi olacak ama.

Valla hiçbir transfer haberine inanmamak lazım çünkü transferler bu sezon Rijkaard'dan sorulur yani o yapacak transferleri kimi alacağımız hiç belli olmaz diyorum ben. Ah şu lüzumsuz yabancılardanda bir kurtulsak Nonda, Lincoln gibi çok iyi olacak ama.

Nonda'yı bence kesin istemeyecek,ama Lincoln yine başımıza kaldı gibi sanki...

Arkadaslar malum bugün transferin ilk günü..

Leo Franco´nun imza attigi konusuluyordu...

Bu konuda bir haberin cikmamasini sunlara bagliyorum:

- Rijkaard Leo Franco konusunu birdaha gözden gecirecek..

- Rijkaard Leo Franco´yu veto etti

Yoksa aciklanirdi bugün....

Haldun Üstünel: Frank, Leo Franco´yla anlastik..Ne diyorsun?

Rijkaard: Halduncugum, bu Leo´nun Ispanya´da gol yemedigi futbolcu kalmadi..

Ne yapiyorsun sen?

Cevap: # Leo Franco

leo franco ispanyanın en kötü kalecilerinden biri.

saçma sapan goller yiyor.

atletico madrid taraftarı yediği aşırtma gollerden klip bile çekmiş.

bu herifin yerine kameni yi alabilirlerdi ama espanyolla tekrar sözleşme imzaladı.

inşallah rijkaard bu adamı kabul etmez.

Leo'yu Rijkaard reddettiyse eger bir B planimiz var mi merak ediyorum. Sonucta cok önceden anlasildigi haberleri cikti ve o zamandan beri baska kalecilerle ciddi temas halinde oldugumuzu sanmiyorum. Sanctis gitti, Aykut ve Orkun da yolcu. Ufuk'un durumu muamma. Yillardir Galatasaray'in en güvenilir mevkisi durumundaki kalemiz maalesef Mondi'den sonra pek güven vermiyor. Gecen sene Sampiyonlar Ligine giremememizdeki en önemli etkendi, bu sene kalemizi güvenebilecegimiz eller korur insallah! Bu eller Franco'nun elleri olacaksa da hayirlisi demekten baska care yok. Cok da önyargili olmamamiz gerekir.

Sicak bakmiyorum bu isme. Rüyalarimi hala Ochoa süslüyor. Ne yap et bu adami getir Haldun baba :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt