Leo Franco Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Leo Franco

Diğer transferlerdeki gibi yem olmasını istiyorum,kapıp gelirler Kameni'yi umarım...

off ochoa demeyin ya şimdi :)

o adama da çok para isterler.Kaleciyle stoper bonservissiz olmalı.

Kameni Espanyol'da kaldı.Leo kesin geliyor gibi.

ya bu adam durduğu yere uçuyor.berbat bir kaleci.valla atletico madridin taraftar forumunda resmen alay ediyorlar bu adamla

Gercekten leo Franco geliyormu arkadaslar ya... istemiyorum gelmesini. Bu transfer dogrulandimi ki?

Inşallah Rijkaard'ın bir hamlesi olurda bu adam gelmez:cool: Benim oyum Ufuk'a

Ufuk hem Türk hemde Cech gibi Van Der Sar gibi bir kaleci uzun boylu çok beğendigim bir kalecidir

İspanyol gazeteleri Galatasaray'ın Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren Arjantinli kaleci Leo Franco ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

Galatasaray'ın uzun süredir görüşmede bulunduğu Leo Franco ile anlaşmaya vardığı ve 3 yıllık sözleşme imzalayan Arjantinli kalecinin İstanbul'a gideceği bildirildi.

32 yaşındaki kaleci, 2004 yılından bu yana Atletico Madrid formasını taşıyor.

'Galatasaray Leo Franco ile sözleşme imzaladı'

'Galatasaray Leo Franco ile sözleşme imzaladı'

A.A. 11 Haziran 2009

İspanyol gazeteleri Galatasaray'ın Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren Arjantinli kaleci Leo Franco ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

Galatasaray'ın uzun süredir görüşmede bulunduğu Leo Franco ile anlaşmaya vardığı ve 3 yıllık sözleşme imzalayan Arjantinli kalecinin İstanbul'a gideceği bildirildi.

32 yaşındaki kaleci, 2004 yılından bu yana Atletico Madrid formasını taşıyor

Kaynak:hurriyet.com

Cevap: 'Galatasaray Leo Franco ile sözleşme imzaladı'

Napıyoruz hemen resmi siteye bakıyoruz ..

Devam et bekleme yapma :D

Franco G.Saray'da

11 Haziran 2009 Perşembe * 11:48

İspanyol gazeteleri Galatasarayımız'ın Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren Arjantinli kaleci Leo Franco ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

İspanyol gazeteleri Galatasarayımız'ın Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren Arjantinli kaleci Leo Franco ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

32 yaşındaki kaleci, 2004 yılından bu yana Atletico Madrid formasını taşıyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı

İğrenç bir transfer

konuları birleştirseniz diyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt