Leo Franco Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Leo Franco

ben anlamıyorum bazı arkadaslar bu adamı cok kötü bır kalecı gıbı goruyorlar neye gore oyle dusunuyorlar anlamıyorum bu cok gol mü yemıs eger sorun oysa casıllas a da bakın bence coook super bır kalecı oldu A.madrıd maclarını cok ızledım bu adam cok ıyı bır kalecı sunu soyleyım oyunu cok ıyı kuruyor zateb A.madrıd forumlarını gezersenız adamların ne kadar cok uzuldugunu anlarsınız

Ya bedava da yan topları zaaf bir kaleci olması lazım bildiğim kadarıyla neyse çok iyi transfer değil ama faydalı olur.

Hee Atl.Madril'iler coook üzülüyor.. Asenjo geldi, Leo gitti diy e göbek atiyorlar.

Leo'nun yedegi kadar sacma gol yesem, futbol'u birakirdim.

Çok ileri çıkış yapması,çok aşırtma gol yemesine neden oluyor ayrıca yan toplardada ciddi zaafı var.De sancisden iyi bir kaleci değil kısacası.Kalemize leo gelirse kısa sürede kalemizin güven vermediği ortaya çıkacakdır.Yönetim herşeyde güzel gitti ama kaleci konusunda sınıfta kalacaklar bu tabloda.

Nezihi Bologlu hocamiz kac yildir kaleci antrenörümüz?

Ben Nezihi hocanin cok kötü kaleciye onay verdigini hic görmedim.

De Sanctis´i de cok kücümsemeyin.Evet hatalari oldu ama gercekten iyi kaleciydi aslinda.Kötü degildi...

Ben Galatasaray´in kaleci konusunda pek hata yapmadigini düsünüyorum.

Ona güveniyorum yine...Imzaladiysa hayirli olsun...

Görevimiz desteklemek..Mutlaka daha iyisini alabilirdik belki ama cok da kücümsencek bir kaleci degil Leo...

Çok ileri çıkış yapması,çok aşırtma gol yemesine neden oluyor ayrıca yan toplardada ciddi zaafı var.De sancisden iyi bir kaleci değil kısacası.Kalemize leo gelirse kısa sürede kalemizin güven vermediği ortaya çıkacakdır.Yönetim herşeyde güzel gitti ama kaleci konusunda sınıfta kalacaklar bu tabloda.

Sanmam:).Haldun Üstünel gene bizi ters köşeye yatırır ;):)ve başka bi kaleci getirir :D.

Hee Atl.Madril'iler coook üzülüyor.. Asenjo geldi, Leo gitti diy e göbek atiyorlar.

Leo'nun yedegi kadar sacma gol yesem, futbol'u birakirdim.

evet asenjo geldı dıye sevınıyorlar ama yorumlarda eger leo gıderse asenjo gelsın dıyorlardı asenjo gelmeden once

ben leo cook ıyı bır kalecı

Leo Franco hayırlı olsun geleceğini biliyorduk zaten, ben sevindim...

1994–1997 Independiente

1997–1999 Belgrano

1999–2001 Mérida

2001-2004 Real Mallorca

2004–2009 Atlético Madrid

2009- Galatasaray

Şu tablo Leo'nun istikrarlı bir kaleci olduğunu kanıtlamıyor mu???

Leo Franco hayırlı olsun geleceğini biliyorduk zaten, ben sevindim...

1994–1997 Independiente

1997–1999 Belgrano

1999–2001 Mérida

2001-2004 Real Mallorca

2004–2009 Atlético Madrid

2009- Galatasaray

Şu tablo Leo'nun istikrarlı bir kaleci olduğunu kanıtlamıyor mu???

Bncede o abartıldığı kadar kötü bir kaleci deil...Bu sene Cl de çok maçını izledim ve çok iyi maçlar çıkardı Leo...

Bncede o abartıldığı kadar kötü bir kaleci deil...Bu sene Cl de çok maçını izledim ve çok iyi maçlar çıkardı Leo...

evet bende bazı arkadaslara cok sasırdım burda yanı benmı yanlıs bılıyorum yoksa ben baska kalecıyımı ızledım dıye dusundum galıba burda bazı renktaşlar gs mallarco :D macında leo sımdıkı leo karsılastırıyorlar

Leo Franco super bir kaleci degildir ama Galatasaray seviyesindedir.Burada Galatasaray i kucumsedigimi dusunmesin kimse..

Bizim ligimizde zaten karsilasacagi golculer LaLiga ile alakasizdir ve Avrupa Ligin dede bizi tecrubesiyle tasiyacaktir..

Ben bu transferden dolayi mutluyum.

Leo Franco super bir kaleci degildir ama Galatasaray seviyesindedir.Burada Galatasaray i kucumsedigimi dusunmesin kimse..

Bizim ligimizde zaten karsilasacagi golculer LaLiga ile alakasizdir ve Avrupa Ligin dede bizi tecrubesiyle tasiyacaktir..

Ben bu transferden dolayi mutluyum.

evet casıllas vandersar alamıyacagımıza gore leo cok ıyı

Şampiyonlar ligi dışında Uefa ve Lig için gayet yeterli.Atletico Madridin kalesini korumak kolay mı?

Elimizdeki şartlarla en iyi tercihlerden birini yaptık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt