Leo Franco Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Leo Franco

Arkadaşlar neden bu kadar şüphe var sizde.:)Galatasaray maçında yediği aşırtma gollerde kalecinin suçu yoktu bizimkiler çok teknik vurdu;).Arkadaşlar güzel kaleci tecrübesi'de var ve güzel oyun kuruyor.Bana göre de sanchis'in bir gömlek üstü ;):).

Kanal24de son dakika haberi geçmiş abim söyledi..3 senelik sözleşme imzaladı yazmışlar

İspanyol gazeteleri Galatasaray'ın Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren Arjantinli kaleci Leo Franco ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

Galatasaray'ın uzun süredir görüşmede bulunduğu Leo Franco ile anlaşmaya vardığı ve 3 yıllık sözleşme imzalayan Arjantinli kalecinin İstanbul'a gideceği bildirildi.

32 yaşındaki kaleci, 2004 yılından bu yana Atletico Madrid formasını taşıyor

Arkadaslar bu haber alinitdir..

Kaynaklar : A.A , Haberturk , Hurriyet , Kanal 24

kötü bir kaleci olsa 5 yıl boyunca Atletico Madrid'in kalesini korumaz... Hoşgeldin Leo Franco :) İnşallah seninle birlikte büyük başarılara imza atarız !

Daha ne istiyorsunuz anlamış değilim. Leo Franco gibi kaleciyi bonservissiz getiriyoruz, beğenmiyorsunuz.

Daha ne istiyorsunuz anlamış değilim. Leo Franco gibi kaleciyi bonservissiz getiriyoruz, beğenmiyorsunuz.

Aynen öyle direk alıp satıs listesine koysak en az 5 mn € piyasa degeri. Yönetim basarısıdır bazı arkadaslar m.ö maclarını söylüyorlar neymiş bizden 4 gol yemiş hepsi asırtmaymıs flan fıstık 9-10 yıl olmus kalecinin en iyi yasları 30 dan sonraki yaslarıdır bunu futboldan anlayan herkes bilir 20 yasındaki bir leoyla 30 yasındaki leo bir olurmu arasında daglar kadar fark olur pozitif anlamda;)

Bekleyip görmek lazım.Önyargısız izleyeceğim ben leo yu.

Ayrıca iyi bir defansın arkasında sırıtacağını sanmıyorum.

İyi kaleci bence La Liga'da Rüştü yarım sezon oynayamadı yedek falan derken postaladılar Türkiye'ye bu adamın ömrü neredeyse o ligde geçmiş.Kötü bir kaleci olsa Arjantin'e dönerdi zaten.Kiralık olmasından iyidir bonservisi bizim olan bir kalecimiz olması.Ayrıca Leo'yu beğenmeyenlere geçen yıl deplasmanda ki Sivas maçı ve Bükreş maçını izleyin farkı farkedersiniz.Bonservis bedeli 6 milyon Euro dolar bazında bakarsan 8,5Milyon dolar gibi rakam çıkıyor.Biz daha ne bekliyoruz Buffon falan mı?Çam bulupta kozalağını aramayalım Galatasaray'ımıza hayırlı olsun demek için resmi siteyi bekleyeceğim ter köşeye yatmayalım ;)

Bir de biz hala Galatasaraylı olmayı öğrenemedik sanırım.Eğer o kutsal formayı taş giyerse taşı bile desteklememiz gerek.Bazı arkadaşların mantığından bakılırsa eğer Taffarel hiç alınmazdı bu kulübe.5 yedikleri maçlar var.Kendisi söylüyordu intihar etmeyi düşünmüştüm diye.

Eğer internet o dönem de bu kadar yaygın olsaydı Hagi,Popescu,Taffarel, İlie ve Filipecu bizim için beş para etmez yaşlı, formsuz, çaptan düştü olurdu!!! Başkan, yönetim kurulu ve teknik ekip onay verdikten sonra desteklemek zorundasın Galatasaraylıysan!!!

Bunun eğer, meğer, lamı, cimi olmaz.

Ispanyada 10 senedir kalecilik yapiyor Arjantin milli takiminda oynadi ama hala kotu kaleci diyenler var.Kotu bir kaleciye Ispanya gibi bir ligde hangi takim uzun sureler forma verir birde bu takim dandirikten degil A.Madrid.Bana gore iyi bir kaleci Orkun AYkuttan ve De Sanctisten sonra cok cok iyi gelecek bizim takima hayirli olsun.

Bir de biz hala Galatasaraylı olmayı öğrenemedik sanırım.Eğer o kutsal formayı taş giyerse taşı bile desteklememiz gerek.Bazı arkadaşların mantığından bakılırsa eğer Taffarel hiç alınmazdı bu kulübe.5 yedikleri maçlar var.Kendisi söylüyordu intihar etmeyi düşünmüştüm diye.

Eğer internet o dönem de bu kadar yaygın olsaydı Hagi,Popescu,Taffarel, İlie ve Filipecu bizim için beş para etmez yaşlı, formsuz, çaptan düştü olurdu!!! Başkan, yönetim kurulu ve teknik ekip onay verdikten sonra desteklemek zorundasın Galatasaraylıysan!!!

Bunun eğer, meğer, lamı, cimi olmaz.

İspanyol basını Mondragon'a Fransa'da yılın kalecisi seçilmeden 1 yıl önce "kova" lakabını takmışlardı aramızda Mondi'yi beğenmeyen yok sanırım.

4-5 maçın tamamını izledim internetten. Birde özel anları. Volkan Demirel'in benziyor ama daha kalitelisi çok hatalı goler de yiyor ama çok harika kurtarışları daha fazla. Birde bonservisi olmadığını varsayarsak çok iyi transfer oldu bence.

2 yıllık imzaladı hayırlısı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt