Leo Franco Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Leo Franco

Emana yı arkaya koyalım topal'ı öne çekelim ve yerine de Deco koyalım tamamdır sanırım :D

Bazı arkadaşlar demişki bedavaya alıyoruz daha ne istiyorsunuz.Bu adamı bedavaya alsan nolur.Yıllık ona vereğin parayla ne kaleciler alırsın.

Atletico forumlarındaki taraftarlar, derin bi ohhh çekmişler kurtulduk diye bazı arkadaşların dediğine göre.Taraftardan iyi futboldan anlayan yoktur.Seric in Beşiktaş a geldiğinde Yunan taraftarların alaylarını unutmayın vede haklı çıktılar.Taraftarın sözünü dikkate alacaksın.

Bazı arkadaşlar demişki kötü kaleci olsa Atletico da oynarmı o kadar sene.Oynasa nolur.Bu onun iyi kaleci olduğunun ispatı değildir.

Yönetim in transferleri gerçekten iyi.Tabikide bütün transferler iyi olacak diye bi kaide yok.Eleştirmek fikirlerimizi sunmak en doğal hakkımız.Bence eleştirilecek bi transfer.Ama süper oynayıp ben ve benim gibi düşünenleri yanıltabilir.Umarımda öyle olur.

Rijkaard onay verdiyse iyidir. Zaten adam iyi kaleci. Santchis'den oturaklı olduğu garanti. Atletico'ya çok maç kazandırdı. Zaman zaman her kaleci kötü gol yer. Cech'in Türkiye maçında yediği golü hatırlayalım. 2 tane talihsiz maçla yorum yapmaya gerek yok. 2004 den beri Atletico kalesinde bu adam. Bu arada Simao, Forlan, Aguero ve sürüsüyle transfer yaptı Atletico. İspanya'nın zengin klüplerinden. Kötü kaleci olsa gidip en iyisini almaz mı?

Bazı arkadaşlar demişki bedavaya alıyoruz daha ne istiyorsunuz.Bu adamı bedavaya alsan nolur.Yıllık ona vereğin parayla ne kaleciler alırsın.

Atletico forumlarındaki taraftarlar, derin bi ohhh çekmişler kurtulduk diye bazı arkadaşların dediğine göre.Taraftardan iyi futboldan anlayan yoktur.Seric in Beşiktaş a geldiğinde Yunan taraftarların alaylarını unutmayın vede haklı çıktılar.Taraftarın sözünü dikkate alacaksın.

Bazı arkadaşlar demişki kötü kaleci olsa Atletico da oynarmı o kadar sene.Oynasa nolur.Bu onun iyi kaleci olduğunun ispatı değildir.

Yönetim in transferleri gerçekten iyi.Tabikide bütün transferler iyi olacak diye bi kaide yok.Eleştirmek fikirlerimizi sunmak en doğal hakkımız.Bence eleştirilecek bi transfer.Ama süper oynayıp ben ve benim gibi düşünenleri yanıltabilir.Umarımda öyle olur.

Yıllık 1,8 alıcak en azından ben öyle biliyorum cokmu fazla su futbol piyasasında? Rustu bunun 2 katını alıyor. volkanda devivid ne kadar kazanıyorsa o kadar istiyorum demiş yani 2 falandır oda

Anladigima göre sen bu adamin macini pek izlemedin. Kulaktan dolma yorumlarla konusuyorsun su an, fazla önyargilisin. Yillik verilen parayla kimleri alabiliriz onlari da belitrisen sevinirim. Sanctis geldiginde de Buffon'un yedegi, cok iyi kaleci Sevilla'da haksiz yere yedek deniyordu. Adam gelsin izleyelim bir kac mac sonra sallarsiniz!

Bu sezon 24 karşılaşmada Atletico Madrid kalesini korudu. 3 maç gol yemedi ve istatistiklere göre 91 kurtarış yaptı.

Şampiyonlar liginde 8 maçta forma giyen Leo Franco toplam 27 kurtarış yaptı.

Sezon başında Barcelona'ya karşı 6-1 maglup olduklarında kalede yeni transfer Gregory Coupet vardı..

İşin ilginç yanı Atletico Madrid'in Barcelona'ya yenildiği 6-1 lik maçta kalesinde olmayan Leo Franco bu maçtan 3 gün önce Şampiyonlar Liginde Marsilya ile oynanan karşılaşmada mükemmel oynamış ve A.Madrid maçı 2-1 kazanmıştı..

A.Madrid kalesinde görev yaptığı 24 maçın ikisinde kalesinde 4 gol gördü..

Yine ilginç bir istatistik 4 gol yediği karşılaşmadı 10 önemli kurtarış yaparak takımını mağlubiyetten kurtardı çünkü deplasmanda oynadıkları maçta rakip Villareal di ve karşılaşma 4-4 tamamlandı..

Anladigima göre sen bu adamin macini pek izlemedin. Kulaktan dolma yorumlarla konusuyorsun su an, fazla önyargilisin. Yillik verilen parayla kimleri alabiliriz onlari da belitrisen sevinirim. Sanctis geldiginde de Buffon'un yedegi, cok iyi kaleci Sevilla'da haksiz yere yedek deniyordu. Adam gelsin izleyelim bir kac mac sonra sallarsiniz!

Evet katılıyorum bu adamın macını ızlemeden yorum yapılmaması lazım bence harıka oldu

Ben sunu bilir sunu söylerim yönetim bu kaleciyi bonservissiz alıyorsa bu transfer tez konusu olur cok yararlı olucagındanda adım gibi eminim.

Dipnot: Önündeki savunma 20 kerede degişse santicden iyi performans verir.

Yabancı kontenjanını çogu kişinin kova dediği kaleciye yatırana kadar Ufuk Ceylan adındaki müthiş kaleci alınabilir

İsmi ne olursa olsun.

yeterki takıma uyum sağlayıp iyi performans göstersin

Adı Aldulrekkaz ul kerim bile olabilir sorun değil

Yabancı kontenjanını çogu kişinin kova dediği kaleciye yatırana kadar Ufuk Ceylan adındaki müthiş kaleci alınabilir

kontenjan konusunda haklısın bır turk kalecı olsa daa karlı olur galarasaray ama kalecını kova olduguna katılmıyorum eger ılla yabancı kalecıyse bence coooook ıyı bır transfer oldu gs ıcın

bizlerde buldukta beğenmiyoz.adam nerdeyse 10 sezondur la ligada oynuyo.ve sürekli olarak forma giyiyor.kötü kaleci olsa oynatırlarmı.neymiş ispanyanın en çok gol yiyen kalecisiymiş.unutmayınki furbol bir takım oyunu.şampiyon olduğumuz sene ligin en az gol yiyen takımıydık. o zaman buna göre orkun ve aykut mükemmel kaceli öylemi. leo franco iyi bir kalecidir.ha daha iyisini istersen basarsın parayı alırsın,oda ayrı konu.

bizlerde buldukta beğenmiyoz.adam nerdeyse 10 sezondur la ligada oynuyo.ve sürekli olarak forma giyiyor.kötü kaleci olsa oynatırlarmı.neymiş ispanyanın en çok gol yiyen kalecisiymiş.unutmayınki furbol bir takım oyunu.şampiyon olduğumuz sene ligin en az gol yiyen takımıydık. o zaman buna göre orkun ve aykut mükemmel kaceli öylemi. leo franco iyi bir kalecidir.ha daha iyisini istersen basarsın parayı alırsın,oda ayrı konu.

Forumlarındaki taraftarlar seviniyorlarmış

İzledim ama alıcı gözle izlemedim.Yorumlara ve hislerime göre fikirlerimi belirttim.Hislerime güvenirim o yüzden bu adam soğuk geliyor bana.Ver Ufuk a kaleyi.Bu sene kalende Ufuk olsaydı nolurdu.En azından genç ve Türk kalecimiz olurdu.Fenerbahce Volkan a genç yaşında güvendi teslim etti kaleyi.Bence Volkan başarılı oldu.İnanın Aykut u kazansaydık şimdi kaleciye falan ihtiyacımız yoktu.Bizi Şampiyonlar liginden etti o ayrı konu.Senin çatır çatır top oynayan takımın olsun inanın kale o kadar önemli bi mevki teşkil etmez.Valdes iyi bi kaleci değil bana göre ama Barcelona Dünyanın en takımı

sevinebilrler.ona kalsa bizim taraftarların bir bölümü neredeyse lincoln efendiye tapıyo.bu lincolnün bizde mükemmel oynadığınımı gösterir.

evet cok gol yemıs ama casıllasda franco kadar mac oynamıs francodan fazla gol yemıs

İzledim ama alıcı gözle izlemedim.Yorumlara ve hislerime göre fikirlerimi belirttim.Hislerime güvenirim o yüzden bu adam soğuk geliyor bana.Ver Ufuk a kaleyi.Bu sene kalende Ufuk olsaydı nolurdu.En azından genç ve Türk kalecimiz olurdu.Fenerbahce Volkan a genç yaşında güvendi teslim etti kaleyi.Bence Volkan başarılı oldu.İnanın Aykut u kazansaydık şimdi kaleciye falan ihtiyacımız yoktu.Bizi Şampiyonlar liginden etti o ayrı konu.Senin çatır çatır top oynayan takımın olsun inanın kale o kadar önemli bi mevki teşkil etmez.Valdes iyi bi kaleci değil bana göre ama Barcelona Dünyanın en takımı

Evet yorumlara güvenebilirsin belki ama hislerine %100 inanmakta yanlış olur bence.Aslında ben bu adamı Ümit Karan'a benzetiyorum oda basit golleri atamaz atılmayacak golleri atardı:).Leo'da öyle basit goller yer ama tutulmuyacak toplarıda tutar çok garip bir kaleci.Arkadaşlar İspanya liginde maç basına 1 gol iyi bir orandır.Bildiğim kadar ile hatırladığım kadarı ile casillas ,30 gol yedi bu sene doğru herhalde tam hatırlamıyorum;):)

Ve bi maç böyle 2-0 3-0 oldu mu konsantre eksikliği oluyor maçtan kopuyor ama iyi kalecidir ;).Sadece hislerinizin yönelltiği yorumlara bakmayın iyi pozitif hissedin ve pozitif yorumlarıda okuyun ;);):):).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt