Leo Franco Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Leo Franco

Kötü kaleci olsa A.Madrid gibi bir takımın 5 Sene KaLesini Korumazdı...;)

Resmi imza atilmadigi icin geldi diye birsey yok, kesin bitmis olsaydi coktan aciklanmisti. Bence yonetim yine ters kose yapacak, insAllah yapar cunku Leo'nun De Sanctis'ten bi farki yok, hala asirtma gol yiyen kaleciden ne beklenir ki? ...

Bence Rijkaard bu transferi veto edecek daha önce de demiştim,La Liga'yı çok iyi biliyor,bence Leo ihtiyacımız olan kaleci değil!

Bence ya bomba show yapmak icin bekletiyorlar ya da bu is yatti...

Kampa yakin gelir sorun degil ama en azindan aciklanir transfer...

Bence Rijkaard veto etti bu transferi..Ya da dedigim gibi show yapacak bizimkiler:DBi acmisiz resmi siteyi: Dos Santos,Leo Franco,Oleguer,Eren Güngör,Ufuk Ceylan Galatasaray´da diyorlar:D

Onur iş yatsa bunu yabancı basın yazardı. Rijkaard bizim kaleciler hakkında çok fikir sahibi değildir belki ama A.Madrid kalecisini biliyordur en azından. Madrid'de kalburüstü takımlarından İspanya'nın, Leo yıllardır orda. Bu kaleciyi veto etmez bence. Benim anlamadığım açıklamama sebepleri. Yurtiçinden transferi saklamadılar. Acaba diyorum resmi site sayfasına üç dört topçuyu aynı anda falan mı koyacaklar :) Haldun'da senin benim gibi kopuk hasta Galatasaray'lı ne de olsa :)

yahu nerde bu Leo ? geldi geldi diyo herkes hala bi resmi açıklama yok

Leo Franco transferi bu hafta aciklanir. Leo Franco transferi bitti, ama Haldun Üstunel'in Ispanya'a gidecegi zaman'i yok cünku transferleri bir an once bitirmek istiyor. Ve bildigimiz gibi, imza töreni, oyuncuyu Istanbula getirmek baya bir süre aliyor. Bence Haldun baba, persembe gunu Ispanya'a gidip, cuma gunu imza toreni olur.

Ama ozaman'a kadar belki bir transfer daha bitirir, ve imza toreni birlikte yaparlar, bilmem anlatabildimmi?

Daha iyi bir kaleci almalıyız. Sıradan bir kaleci. Malorco'yu elediğimiz de o takımın kalecisiydi.

sıradan bir kaleci olduğu için 9 yıldır ispanya liginde dimi. mallorcayı elediğimzde o takımın kalecisi diye hatalı goller yedi alınmayacaksa kaleci bulamayızki.elemediğimiz,yenmediğimiz takımmı var.ayrıca mallorcaya attığımız goller kaleci hatasından çok akıl kokan mükemmel gollerdi.

Bu arkadaşta yan çizince forumda başlanacak yine isyanlara...

Tıpkı Morgan De Sanctis'e yapıldığı gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt