Leonardo Bonucci, Fenerbahçe'ye İmza Attı

Allah kahretsin ulan.Bütün günüm mahvoldu anasını satayım ya.Geçen yazmıştım en çok görmek istediğim futbolcuydu bizim formayla ya.Vallahi hayat ızdırap bana ya moralim o kadar bozuldu ki.Ulan futbolu bırakacan sezon sonu ne alaka yav
Umarim ironi yapiyorsundur yoksa bu bitik adami istemen Erencan'dan daha fail .

istedıklerı oyuncuyu hic zorlanmadan hemde iyi paraya satıyorlar bizse resmen ızdırap cekiyoruz

Tam futbolu birakirkene fenere transfer olmus

Umarim ironi yapiyorsundur yoksa bu bitik adami istemeni Erencan'dan daha fail :asd:
yav benim en sevdiğim futbolcuydu 2 sene öncesine kadar.Ayrı hayranlığım var kendisine.Aşırı üzüldüm ya öyle böyle değil bütün keyfim gitti kanım çekildi resmen.

yav benim en sevdiğim futbolcuydu 2 sene öncesine kadar.Ayrı hayranlığım var kendisine.Aşırı üzüldüm ya öyle böyle değil bütün keyfim gitti kanım çekildi resmen.
Bu adam 34 yasindan sonra bitti topa dogru kosacak hali yok neyine uzuluyorsun? Bastonla gezecek neredeyse, umarim almislardir Fener'e boyle bitik biri lazimdi yoksa mac kaybedecekleri yok :D

Bu adam 34 yasindan sonra bitti topa dogru kosacak hali yok neyine uzuluyorsun? Bastonla gezecek neredeyse, umarim almislardir Fener'e boyle bitik biri lazimdi yoksa mac kaybedecekleri yok :D
yav isterse 40 yaşında olsun hayatımda en sevdiğim topçulardan birinin -burada 80 tane gol yedirse de- CV'sinde fener görmek üzecek çok fazlasıyla.Corintihians sonrası 150 kilo olan Ronaldo da fb'ye gelse aynı hislere sahip olacaktım.

bi ara irfancanın maç sonu açıklamaları girliyodu bu yine iyi ahbert
- Dün 10 konunun 1 GS idi
- Cok uzun süre Arda Güler konusu TT oldu forumda
- Fener haberleri son dakika verilmeye başladı.

Bir gün Galatasaray konuşulacak mı, sanmam.

Geri
Üst Alt