Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bidi bidi bidi. Bircok mesajini okudum, adami yalayip yutmussun. Bu sezon rezalet performans verdi su ana kadar. Tek istegim, fb'ye gitsin ve rezalet performansina devam etsin ki senin dilini cekmeyelim. Amin.Arkadaşım sen hasta misin ? Tek mesaj mı okudun ? Bazıları hasta cidden valla ya siz normal hayatınızda ne yaşıyorsunuz da bu kadar dinlememe , anlamama sorunu yaşıyorsunuz ya.Ben biz mi alalım dedim ? Fenere gitmesini istemedim.
Istanbulda yaşıyorsan tanıdığım psikiyatrist arkadaşlar var şizofreni tedavine yardımcı olabilirler istersen.Bidi bidi bidi. Bircok mesajini okudum, adami yalayip yutmussun. Bu sezon rezalet performans verdi su ana kadar. Tek istegim, fb'ye gitsin ve rezalet performansina devam etsin ki senin dilini cekmeyelim. Amin.
Beni bilmem ama sende baskasina asiri baglanma hastaligi olabilir.Istanbulda yaşıyorsan tanıdığım psikiyatrist arkadaşlar var şizofreni tedavine yardımcı olabilirler istersen.
Nerden nereye getiriyorsun hala ahahaha.Benim Bonucciye olan hayranlığımla senin söylediğimi iddia ettiğin veya söylediklerimden çıkardığın şeylerin alakası bile yok.Kendin yazip kendin oynuyorsunBeni bilmem ama sende baskasina asiri baglanma hastaligi olabilir.
Emin miyiz? Bi aglamadigin kaldi fb'ye gidiyor diyeNerden nereye getiriyorsun hala ahahaha.Benim Bonucciye olan hayranlığımla senin söylediğimi iddia ettiğin veya söylediklerimden çıkardığın şeylerin alakası bile yok.Kendin yazip kendin oynuyorsun
Evet hala aynısını yapıyorsun hatta.Simdi bana açıklar mısın benim oyuncu fb yerine bize gelseydi yada fbde iyi performans verecek dediğim kısımları nerde dediğimi ? 1-2 sayfa geride açıklamam da var.Bunu demediğimi de söylememe rağmen hala kendi kafanda kurup farklı yerlerden konuşuyorsun amacını anlamadım.Benim yerime yazıp çizip kendin oynuyorsun işteEmin miyiz? Bi aglamadigin kaldi fb'ye gidiyor diye![]()
6 ay için 3m maaş vermişler , yuh.
Bonucci'nin Fenerbahçe kontratı, 6 ay sözleşme ve 2.8 milyon Euro maaş.
Dzeko ile görüşmesi ve Spaletti'nin 'Fenerbahçe'ye git, oynarsan seni Avrupa Şampiyonası'nda değerlendireceğim' sözü transferde belirleyici oldu."
(Calciomercato - Francesco Guerrieri)
Bu sene şampiyon olursak ambargo koyarız önümüzdeki seneler6 ay için 3m maaş vermişler , yuh.
Bonucci'nin Fenerbahçe kontratı, 6 ay sözleşme ve 2.8 milyon Euro maaş.
Dzeko ile görüşmesi ve Spaletti'nin 'Fenerbahçe'ye git, oynarsan seni Avrupa Şampiyonası'nda değerlendireceğim' sözü transferde belirleyici oldu."
(Calciomercato - Francesco Guerrieri)