Leonardo Bonucci, Fenerbahçe'ye İmza Attı

Aklıma bir şey geldi, burada da Agger olayının bir benzeri yaşanabilir.

Fener Agger'i almak istiyorken adam futbolu bıraktı. Bonucci'den de böyle bir hareket gelirse çok güleriz.

Arkadaşım sen hasta misin ? Tek mesaj mı okudun ? Bazıları hasta cidden valla ya siz normal hayatınızda ne yaşıyorsunuz da bu kadar dinlememe , anlamama sorunu yaşıyorsunuz ya.Ben biz mi alalım dedim ? Fenere gitmesini istemedim.
Bidi bidi bidi. Bircok mesajini okudum, adami yalayip yutmussun. Bu sezon rezalet performans verdi su ana kadar. Tek istegim, fb'ye gitsin ve rezalet performansina devam etsin ki senin dilini cekmeyelim. Amin.

hadi oglum at şöyle 2 yıllık bir imza 3-4 milyon maaşta maymun edilişini canlı canlı izleyek

her italyan kendini nesta zannediyor

Bidi bidi bidi. Bircok mesajini okudum, adami yalayip yutmussun. Bu sezon rezalet performans verdi su ana kadar. Tek istegim, fb'ye gitsin ve rezalet performansina devam etsin ki senin dilini cekmeyelim. Amin.
Istanbulda yaşıyorsan tanıdığım psikiyatrist arkadaşlar var şizofreni tedavine yardımcı olabilirler istersen.

Beni bilmem ama sende baskasina asiri baglanma hastaligi olabilir.
Nerden nereye getiriyorsun hala ahahaha.Benim Bonucciye olan hayranlığımla senin söylediğimi iddia ettiğin veya söylediklerimden çıkardığın şeylerin alakası bile yok.Kendin yazip kendin oynuyorsun

Iskender nikolov disinda uzulen olmamis bu transfere

Saka bi yana aldilarsa hayırsız olsun ne diyelim

Emin miyiz? Bi aglamadigin kaldi fb'ye gidiyor diye :)
Evet hala aynısını yapıyorsun hatta.Simdi bana açıklar mısın benim oyuncu fb yerine bize gelseydi yada fbde iyi performans verecek dediğim kısımları nerde dediğimi ? 1-2 sayfa geride açıklamam da var.Bunu demediğimi de söylememe rağmen hala kendi kafanda kurup farklı yerlerden konuşuyorsun amacını anlamadım.Benim yerime yazıp çizip kendin oynuyorsun işte :D

sözleşme şartlarına bağlı olarak iyi transfer, genellikle bu tür hamleler şampiyonluğu getirir. bizim de acilen çok sağlam bir 10 numara ve solbek almamız gerekiyor -bir de mümkünse forvet- hatta solbek bölgesi direkt ignore edilebilir orayı bir şekilde yönetirsin ancak bu ligte ileride iyi olmak gerekiyor. barış abdülkerim kaan 3 yerli olarak bunlar üzerine yoğunlaşmalıyız.

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

6 ay için 3m maaş vermişler , yuh.

Bonucci'nin Fenerbahçe kontratı, 6 ay sözleşme ve 2.8 milyon Euro maaş.

Dzeko ile görüşmesi ve Spaletti'nin 'Fenerbahçe'ye git, oynarsan seni Avrupa Şampiyonası'nda değerlendireceğim' sözü transferde belirleyici oldu."

(Calciomercato - Francesco Guerrieri)

Modern futbolda stoperler artık diğer oyunculara yakın mesafe katetmek zorunda ki FB de maçların büyük bölümünü takım boyunu olabildiğince kısa tutmaya çalışarak oynuyor; stoperler orta sahaya kadar çıkıyor. Bunu yaparken de ön taraftaki oyuncularının az top kaybıyla iyi paslaşmaları sayesinde enerjilerini ekonomik kullanabiliyorlar ama rakip takımlar biraz top yapıp hızlı çıkabildiği zaman çokça pozisyona da girebiliyor. Bonucci iyi yer tutmasıyla atağı kesti kesti; aksi halde rakip hücum oyuncularıyla birebir kalacağı pozisyonları izlemek için sabırsızlanıyorum...

Dzeko ile görüşmesi ve Spaletti'nin 'Fenerbahçe'ye git, oynarsan seni Avrupa Şampiyonası'nda değerlendireceğim' sözü transferde belirleyici oldu."

:asd:

ramos mu bonucci mi diye sorarsanız; ağzımdan tükürükler çıkarak size ABDÜLLKERİMMM derimmm.

Bu sene şampiyon olursak ambargo koyarız önümüzdeki seneler

Çok tecrübeli iyi transfer ama eski formunda mı bilmiyorum

Geri
Üst Alt