Tier 2 L'Equipe: "Galatasaray, İlkay Gündoğan ile anlaşmaya vardı"

İlkay ile anlaştıysak acaba engel olan ne? Mertens sözleşmesine bonservisi de olmayan Mertens yerine alırsak çok doğru bir iş olabilir. Engel olan acaba mevcut turnuvanın bitmesi mi? Tor- Lemina- Hakan- Sara- İlkay rotasyonu çok zor bir CL serüveninde büyük rahatlık olabilir ama bu rotasyon da zor.
Haberde sozlesmeden soz ediyo benim dedigim gibi.kulubuyle anlaşma mevzusu

Nedense son 2 sezondur felaket düşüş seziyorum, bizde de sıvayacağını düşünüyorum. Normalde pek böyle hissetmem ama kendisine geçmişten beri hiçbir sempatim yok, antipatik gelir hep.

İlkay = Free + 4m Euro maaş (1+1 yıl)
Hakan = 15m Euro Bonservis + 6m Euro maaş (3 yıl)
Sara = 35m Euro satış
Boey = 4m Euro kiralık, 20m Euro opsiyon
Lucumi = 15m Euro bonservis
Petrovic = 15m Euro bonservis
Osimhen = 75m Euro bonservis
Ozan Kabak = 5m Euro bonservis
Jelert = 8m Euro satış
Frankowski = 4m Euro satış
Cuesta = 3m Euro satış
Köhn = 5m Euro satış
Zaniolo = 10m Euro satış
Nelsson = 7m Euro satış
Kutucu = 1m Euro kiralık
Yusuf = 6m Euro satış
U23 sol açık ve santrfor = 7m Euro

Toplam 80m civarı para kazanılıp 136m harcanıyor. Osimhen'in 75'ini çıkartınca alınan/satılan fiyat farkı olmuyor.

Bonservis 0
Suanki net kazanci heralde bir 5-6 milyon Euro. Bize gekmek istiyorsa 1+1 sözlesme maas da 4-5 arasi kabul ediyorsa olur onun disinda gereksiz heycan olur

bonservisli hakandansa, ilkay ı tercih ederim. maliyeti çok yükselecek diğerinin. bir daha da satamazsın. madem satamayacağımız birini alıyoruz ilkayı alalım.

Hakan Ç'den iyidir.
Mertens rolünü alır.

2 maç kötü oynayınca da hamasete başlar. İlkay'ın hamaseti yok.

Moderatör tarafında düzenlendi:
İlkay 2 sene boyunca çok rahat üst düzey katkı verir. Gelsin 2 sene oynasın daha sonra formayı bonservisini eline alan çalhanoğluna teslim etsin. İkisinin aynı anda gelmesine hiç gerek yok

15 milyon imza parası+12 milyon net maaş+3+1 yıllık sözleşme uygundur.

Verilecek paralardan bağımsız olarak İlkay bizim takıma Hakan'dan daha çok yararlı olur. İkisinin de maliyeti aynı olsa bile İlkay'ı tercih ederim şahsen.
İlkay yerli olarak sayılıyor mu bilmiyorum ama. Sayılıyorsa bile Tff bizim için yarın bir kural çıkarır yabancı kontenjanına ekleyebilir.

Geri
Üst Alt