Tier 2 L'Equipe: "Galatasaray, Singo için görüşmelere başladı ve bonservis pazarlıkları devam ediyor"

Sağbek oynuyor ama sağbek değil, Sol stoper verimsiz, Sağ stoper başarılı ama Sanchez tartışmaya kapalı o oynayacak, kağıt üzerinde sağbek oynayabilen sol stoper almamız lazım Akanji buna cuk diye oturuyordu, bahse konu rakamlarla Singo almak bana mantıklı gelmiyor, Kaleci ihtiyacın çok açık dersin ki biz en iyisini alacağız bu paraları Donna'ya basarsın ağzımı açmamda sağbek oynayabilen sağ stopere bu paralar hiç ama hiç olmadı, üçülüye döneceğiz diyorsalar da asrın hatası olur diye düşünüyorum.

Okan hoca en başından beri bu elemanı istiyor ama bize akanji lazimdi apo yerinede oynardı
Akanji bekte iyi degil diye bunda israr etti galiba

Max 20 verilmeli, hadi hoca çok istiyor diye 25 olsun, fazlası fahiş kaçar, ne alıyoruz?

Singo'yu oyun aklı kıt, sık pozisyon alma ve pas hatası yapan vasat bir futbolcu olarak görüyorum. Ayrıca git gelli, baskılı oyunda sakatlık yaşama riski fazla gibi geliyor bana. Okan Hoca ve ekibi kulübün geleceğini düşünmeden hunharca para saçtırıyor ve bu durumdan endişe duyuyorum. Hayırlısı neyse o olsun.

Kendi kendimize literatür yarattık adam üzerinden.

Abim yapmayın 40 falan acayip bir para. Hiç potansiyel birine bakmamislar mi? 10 milyona falan vardır illaki. 7 milyon falan maaş konuşuluyor yapmayın etmeyin

Singo'yu oyun aklı kıt, sık pozisyon alma ve pas hatası yapan vasat bir futbolcu olarak görüyorum. Ayrıca git gelli, baskılı oyunda sakatlık yaşama riski fazla gibi geliyor bana. Okan Hoca ve ekibi kulübün geleceğini düşünmeden hunharca para saçtırıyor ve bu durumdan endişe duyuyorum. Hayırlısı neyse o olsun.
ula monacoda git gelli oynuyordu da bu boktan ligde mi oynayamıcak

Ne 40 milyona inanıyorum ne de 7 milyona

İlk cümlen zaten antropolojik olarak siyahi stoper özellikleri. Gereksiz özgüvenden dolayı saçma bir hata ile yedirdiği golü görüyor gibiyim.

Monaco’nun elinde şu anda Arda Ünyay olsa gözünü kırpmadan CL’de 11 oynatırlardı. Apo var Arda varken sen Arda’nın önüne bir stoper daha alıyorsan niye bizden futbolcu çıkmıyor diye ağlamayacaksın.

Avrupanın arabistanı olduk resmen iş bize gelince hayvan gibi para istiyor herkes can sıkıcı.

Geri
Üst Alt