Tier 2 L'Equipe: "Galatasaray, Singo için görüşmelere başladı ve bonservis pazarlıkları devam ediyor"

ula monacoda git gelli oynuyordu da bu boktan ligde mi oynayamıcak
Monako'da stopere geçmeden önce İtalya'da hep sağ kanat oynamış. Nispeten daha fazla sakatlık geçirmiş. Ayrıca, Torino'da oynadığı ve izlediğim bazı maçlarda yerde kaldığı hatta değişiklik yapılan birkaç maç gördüm. Kaslı, kütleli bir oyuncu olduğunu göz önünde bulundurursak böyle bir riskin de söz konusu olduğunu anlatmak istedim.

Defans oyuncusuna nasil 40 milyon veriyoruz yahu? Daha gecen sene Sara’ya 20 kusur basilinca neredeyse kalp krizi gecirdik. Cok acildik. Basari gelmezse cok kotu olur.

Ayrica hem yuksek bonservis hem de yuksek maas verilebilecek bir adam degil ki bu. Nereden baksan bir 3-4 milyon da maas verirler. Sacma sapan bir transfer politikasi.

30 milyonlar bir defansa vermek bana mantıklı gelmiyor. Biz Davinsona bile 30 verseydik muhtemelen bu kadar beğenmez en ufak hatasında bu kadar etmez derdik. Sinogo 2 tane Davinson kalitesinde mi ki bu parayı vereceğiz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

40 milyona stoper alan kafanın GS'ye uzun vadede verebilecek hiçbir şeyi yoktur. Toplam piyasa değeri 40 etmeyecek takımlar bile bizi bu turnuvalarda hep paspasa çevirdiler, bir gram akıllanma yok, kendini geliştirme yok. Kulübün geleceğini resmen bitirmeye ant içmişler. Elde avuçta satacak birşey de kalmadı, böyle böyle hazırdakini de eritip GS'yi bataklığa sürüklemeye çalışıyorlar.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

40 falan hikaye kimsenin 40 verdiği yok. Monaco satmak istiyor oyuncuyu bu sene satış yapamadılar kadroda da rotasyona düşecek oyuncu. 20-25 arasına zorunlu satınalma ile almaya çalışıyoruz tahmini.

Adamlar 40 istiyor diye bizimkilerin herhangi bir stoper ya da beke 40 vereceğini düşünmüyorsunuz herhalde. Herhalükarda yüksek olacak gibi maliyeti ama o konuşulan maliyetler olacağına inanmıyorum.

Ama işin kötüsü çok iyi bir adam alacak olsak bile maliyetin bu kadar konuşulması çok rahatsız edici.

Akanjiyle beraber alsak harika olabilir ama herkes maliyet kısmında.

Adı sanı duyulmamış bir isim geçer

Eyvah yeni Cuesta

Genç bir oyuncu adı geçer

Eyvah yeni Jelert

Kalitesi belli yüksek bonservisli oyuncu

Eyvah takım batacak

Bonservissiz yüksek maaşlı oyuncu

Eyvah Arap takımı olduk

Yeter lan 5-6 oyuncu istemeyi biliyorsunuz

Monaco mayıs ayından beri göndermek istiyor singo’yu

O tarihten beri bizden başka takımla ( özellikle premier lig takımlarıyla ) adı ciddi şekilde geçmiyorsa ortada büyük bir kazık vardır %70 ihtimalle

Hayırlısı..

GwKa0K9WYAEkkva

40 milyon euroya takım kurulup ligde ilk 5 e oynarsın
40 falan verilmez Singo'ya zaten. 5+20 falan verilecektir 40 diye servis ediliyordur diye düşünüyorum. 25 de çok olmasına rağmen önden 40'ı salınca 25 azmış algısı oluşuyor. Her sezon aynı terane.

Bu nasıl bir enflasyondur lan… Davinson 9,5 bu 40 böyle bir şey olabilir mi?

40 falan verilmez Singo'ya zaten. 5+20 falan verilecektir 40 diye servis ediliyordur diye düşünüyorum. 25 de çok olmasına rağmen önden 40'ı salınca 25 azmış algısı oluşuyor. Her sezon aynı terane.
akşam 20:35 suları viskimi içiyordum...

zuahahah yok bu sefer yazmayacağım. ama herhangi bir layk ya da haha vermemen üzdü. sende acaba bana karşı ofansif bir etki mi bıraktı diye. kızıyorsan bir daha mizah yapmam. :d

şimdi olası singo transferinde akanji alınmayacak mı? yine mı apo oynayacak

Geri
Üst Alt