L'Équipe Muhabirinden Diarra Açıklaması!

Menajere güvenip gidersen skandal olur işte sonu böyle.

Diarra zaten karaktersizliği yüzünden ceza almış bir futbolcu gidip Marsilya ile sorun yok lafına bakıp Ruslar ile pazarlık yapıyorsun. İndiriyorsun Marsilya faydalanıyor.

Marsilya da konuşmuştur bunu. Adamlar yormadan kendilerini bonservisi hallettiler oh ne güzel.

Su olay gerceklesirse benim icin Grosskeutz'dan daha buyuk skandaldir. Hadi kagit yoktu , fax makinesi calismadi anlarimda bu cok farkli bir seviye. Enayiligin ansiklopedisini yazmis oluruz...

istifa nedenidir. istifaya kadar 1 kisi bile maça gitmemelidir. tek forma alınmamalıdır.

Benim anlamadığım lmoscowla bir haftadır pazarlıklar boşunamıydı yani şimdi. Madem marsilya bırakmıyacaktı ne diye uğraştık bu kadar.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya verin chedjuyu denayeri kiralayak beleşe işte

Levent'e bir cisim yaklasiyor haberi yok...

Ben dedim arkadas. Bu aciklamalari ile ya vezir yada rezil olacak. Sen git Diarra'ya %99 olumlu bakiyorum de sonra alama. Taraftar ana baci sovmekte hakli olur o zaman

adam öyle demedi.

Ben her transfere %99 gözüyle bakıyorum dedi. Kendi görüşünü söyledi, %99 geliyor demedi.

adam öyle demedi.

Ben her transfere %99 gözüyle bakıyorum dedi. Kendi görüşünü söyledi, %99 geliyor demedi.

Hocam konusmayi bilmeyen adami koymuslar oraya. Ne demek her transfere %99 bakiyorum. Sadece taraftarda beklentiyi yukseltmekten baska birsey yapmadi...

Ortaya isim atiyorsan bitireceksin. Alamazsan elalem makatiyla guler iste.

Hocam konusmayi bilmeyen adami koymuslar oraya. Ne demek her transfere %99 bakiyorum. Sadece taraftarda beklentiyi yukseltmekten baska birsey yapmadi...

Ortaya isim atiyorsan bitireceksin. Alamazsan elalem makatiyla guler iste.

Adam başlarken sözlerine kamuoyuna bildiriyorum diye başladı. İsim vermesi çok güzel bir şey bence sonuçta kimle ilgilendiğimizi söylüyor yanlış haberler olmuyor. Millet gülüyorsa bizi ilgilendirmez çocuk işleri değil böyle şeyler.

Levent Nazifoğlu son zamanlarda gördüğüm en iyi konuşan kişilerden. Gerçekleri söylüyor

Oglum cok komik degil mi lan :D :D

Nasil geri zekali oldum kitabinin gelecege spoiler verilen giris konusu resmen :D

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam başlarken sözlerine kamuoyuna bildiriyorum diye başladı. İsim vermesi çok güzel bir şey bence sonuçta kimle ilgilendiğimizi söylüyor yanlış haberler olmuyor. Millet gülüyorsa bizi ilgilendirmez çocuk işleri değil böyle şeyler.

Levent Nazifoğlu son zamanlarda gördüğüm en iyi konuşan kişilerden. Gerçekleri söylüyor

Fazla gercek konusuyor. Transfer islerinde biraz Ali Durust gibi olmak lazim. Beklentiyi yukseltmemek adina. Bana gercekleri konusacaklarsa bu borclarin nasil kapanacagini , Riva kac paraya peskes cekilecek onu konussunlar. Serdar'a neden 4.5 m verildi onu konussunlar...

Geri
Üst Alt