Tier 2 L'Équipe: "Skriniar, önümüzdeki günlerde bir sonraki kulübünü seçmek zorunda"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1736425852569.png

L'Équipe'e göre Skriniar, önümüzdeki günlerde bir sonraki kulübünü seçmek zorunda. Türkiye'den Galatasaray, oyuncuya güçlü bir ilgi gösteriyor, ancak satın alma opsiyonlu kiralama durumunda bile maaş konusunda bir anlaşma henüz sağlanamadı.

bu adam bize gelmez. yönetim de transfer falan yapmaz.

1 ay sonra 30 yasina girecek olan alternatif stoperi daha fazla beklememek gerekiyor. nelsson satildigi an bir stoper gelmeli.

Milan Skriniar is said to be getting closer and closer to Galatasaray . Under contract until June 2028 with PSG , the 29-year-old defender should be loaned to the Turkish club until the end of the season. The capital club has also reportedly agreed to cover part of the player's salary. [Pedro Almeida]

6 aylık 3 milyona geliyorsa gelsin yoksa başka isimlere gitmek lazım. Mukiele, Sildilla tarzı bir ismi almak hala bana daha mantıklı geliyor bu arada.

Bu adam bize uygun değil, var ulan zaten aynısı. Gelmesin, gelme lan.

Niye bir kac saat bombami patliyor sacma sapan haber buda parades gibi bekletip bekletip italya da bir klube gider

Etrafındaki çember daralıyor Şıkirinyarr!!

Cimbom sonunda skriniar'dı manşetini görmek istiyoruz fotomaçta.

30 yaşındaki adam kariyeri ne olursa olsun düşüşte bizi seçenek olarak görecek kalibrede bulmuyorum kendisini, biz onu seçmeliyiz, istediğimiz durumda olmuyorsa, böyle bir lüksü tanımaya gerek yok kendisine bence.

Her yere de kendini kanıtlamış adam almak zorunda değiliz, Marcao muadili adam bulur eminim scout istese yine bunun 6 aylık maaşına karşılık bonservis olarak, bahsi geçen para 5 milyon euro filan çünkü.

Napoli'ye gidecek diyorlar.

nelsson'un transferine dair bir haber de yokken stopere ihtiyacımız olduğundan emin değilim
sezon sonuna bırakılabilir
bizim için sağ bek çok daha önemli bence.

Tribündergi kendinden son derece emin bir şekilde Skriniar Galatasaray'da tweeti girmiş

Geri
Üst Alt