GSC Haber Leroy Sané: "Alışmak, neler yapabildiğimizi görmek zaman alan bir şeydi"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1764966001372.webp

Leroy Sané: "Birbirimize alışmak tabii ki zaman alıyor. Alışmak, neler yapabildiğimizi görmek zaman alan bir şeydi. Hem takıma hem hocaya çok iyi alıştığımı düşünüyorum. Ayrıca Abdullah Kavukcu abiye teşekkür ediyorum. Geldiğimden beri beni evimdeymişim gibi hissettirdi. Önümüzdeki maçlarda da daha iyi olmaya devam etmemiz gerektiğine inanıyorum."

- Son el pozisyonu için ne dersin?

Leroy Sané: "Bana, el değil gibi geldi."

alaman milli takımında yapamayacağın işleri bizde de zorlama üstat. geçen hafta sara, bu hafta barış.

Ahbap bayerndeki o yağ gibi çim bizde yok o yüzden toplara %30 daha az havadan gururdan 90 a gidecektir

Bugün iyiydi 1 gol 1 asist ama şu ayak içi vuruşlara çalış gözünü seveyim ayak içi şutları yapsan golün iki katıydı şimdi
Hakan Şükür psikolojisimi var acaba. Hakan Şükür de sırf gol estetik olsun, tam köşelere yerlessin diye bir dünya gol kaçırdığını söylüyordu.

Sane ye şut calis diyenler var

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu da kufurle calisanlardan. Laf etmesek kicini kaldiracagi yoktu. Ama herif neredeyse her mac 90 dk sahada.

Geri
Üst Alt