GSC Haber Leroy Sané, Ay Sonuna Kadar Dünya Kulüpler Kupası'nda Oynayacak

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
16 Haziran 2010
194.663
138.235
6.478
1000127214.webp

Leroy Sané, Kulüpler Dünya Kupası'nda FC Bayern formasıyla son maçlarını oynayacak - ancak yalnızca Haziran sonuna kadar.

Bayern çeyrek finallere ulaşsa bile Temmuz ayında forma giyemeyecek! Bayern/Galatasaray arasındaki iyi görüşmelerin ardından bu karar alındı.

Başarılı bir sağlık kontrolünün ardından Galatasaray ile sözleşmesini imzaladıktan sonra, şimdiden ABD'ye doğru yola çıktı ve Cuma günü Orlando'ya varması bekleniyor.

@SkySportDE

Hastalandim deyip gitmesin. Fazla tatil yapmadan oraya gitmiyor mu? Sonra oraya gittim diye bizden ekstra tatil ister ve kampa gec katilabilir

Bayern maçlarını takip ederiz o zaman 3 maç var oynayacağı zaten. Bizim kamp ne zamandı? Buradan sonra 2 hafta tatil yapar kampa öyle katılır ki sanırım kamp tarihini tam hatırlamasam da buna müsait sanki.

Bayern’le görüşme ne alaka? Sakatlanırsa maaşını Bayern mi ödeyecekmiş?

Bayern’le görüşme ne alaka? Sakatlanırsa maaşını Bayern mi ödeyecekmiş?
Bayern'in sözleşmeli oyuncusu sonucta ve bu ay maaşını Bayern ödeyecek oyle ya da böyle.

Bunda yapacak birşey yok adamın tapulu oyuncusu ay sonuna kadar. Kendileri 2 oyuncu aldı ve onları Amerika'ya götürmek için az da olsa eski kulüplerine para verdiler, yoksa kulüpleri 1 Temmuzdan öncesine izin vermiyordu.

Buyuk ihtimal bizimkilerde nasıl olsa ay sonu beleşe bize gelecek ne diye şimdi Bayern'e para verelim, gitsin oynasin daha iyi demiştir.

Ben olsam 500-600 euro teklif ederdim Sane de 3 hafta daha tatil yapardı ama demek vermek bizimkiler istemedi bunu.

Geri
Üst Alt