Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O farklı, onu mecbur ödeyeceklerVar iki tane hazirlik maci. Halen ödemedi pustlar
Sane’nin 1 aylık maaşının maliyeti 1,5 milyon € vardır brüt bunlara. Demek ki vermeyi göze aldılar, Sane de bırakmak istememiştirBayern'in sözleşmeli oyuncusu sonucta ve bu ay maaşını Bayern ödeyecek oyle ya da böyle.
Bunda yapacak birşey yok adamın tapulu oyuncusu ay sonuna kadar. Kendileri 2 oyuncu aldı ve onları Amerika'ya götürmek için az da olsa eski kulüplerine para verdiler, yoksa kulüpleri 1 Temmuzdan öncesine izin vermiyordu.
Buyuk ihtimal bizimkilerde nasıl olsa ay sonu beleşe bize gelecek ne diye şimdi Bayern'e para verelim, gitsin oynasin daha iyi demiştir.
Ben olsam 500-600 euro teklif ederdim Sane de 3 hafta daha tatil yapardı ama demek vermek bizimkiler istemedi bunu.
Bu ay alacağı maaşı teklif edecektik o zaman Bayern'e. Diğer kulüplerin yaptığı gibi.Olm ne saçma iş. Herifin ayağı kırılsa, çapraz bağ kopsa yada adelesi yırtılıp sezon başı antrenmanını kaçırsa ne olacak
Bize olsa bu “ay sonu sözleşmem bitiyor” diyip basıp gitmiş olurdu topçu çoktan, arkasından bakardık öyleceBayern'in sözleşmeli oyuncusu sonucta ve bu ay maaşını Bayern ödeyecek oyle ya da böyle.
Bunda yapacak birşey yok adamın tapulu oyuncusu ay sonuna kadar. Kendileri 2 oyuncu aldı ve onları Amerika'ya götürmek için az da olsa eski kulüplerine para verdiler, yoksa kulüpleri 1 Temmuzdan öncesine izin vermiyordu.
Buyuk ihtimal bizimkilerde nasıl olsa ay sonu beleşe bize gelecek ne diye şimdi Bayern'e para verelim, gitsin oynasin daha iyi demiştir.
Ben olsam 500-600 euro teklif ederdim Sane de 3 hafta daha tatil yapardı ama demek vermek bizimkiler istemedi bunu.
Adamlar profesyonel yaklaşıyor, parasını ben veriyorsam son güne kadar benim malım diye bakıyor , bizde olsa herife yazık gitsin dinlensin derdikBize olsa bu “ay sonu sözleşmem bitiyor” diyip basıp gitmiş olurdu topçu çoktan, arkasından bakardık öylece![]()
Olm ne saçma iş. Herifin ayağı kırılsa, çapraz bağ kopsa yada adelesi yırtılıp sezon başı antrenmanını kaçırsa ne olacak
O bile yetmeyebilirdi. Sonuçta CWC kadro kayıt dönemi kapandı ve yerine koyabilecekleri biri yok. Onlar için değeri artık verecekleri maaştan fazla olabilir yani. CWC'nin ödül paraları çok fazlaBu ay alacağı maaşı teklif edecektik o zaman Bayern'e. Diğer kulüplerin yaptığı gibi.
Ne kadar olabilir ki 300-500 bin eurodan kaçacağımızı zannetmiyorum. Ayrıca belki teklif ettik geçen bir sürü görüşme oldu. Ne kadar olabilir ki 1 aylık maaşı.Bu ay alacağı maaşı teklif edecektik o zaman Bayern'e. Diğer kulüplerin yaptığı gibi.
Tabi benim ki varsayim yoksa bu konu konusuldu mu bilemem, konusulduysa demek bizimkiler vermek istemedi parayi eger konusulmadiysa iki kulup arasinda gecen iyi iliskileri goz onunde bulundurup boyle bir anlasma yapmislar. Zaten Boey transferinden beri iki kulubun yoneticileri bir biriyle iyi anlasiyorlar, belki gelecekte olan bazi pazarliklari da dusunup boyle karar almis olabilir bizimkiler.Ne kadar olabilir ki 300-500 bin eurodan kaçacağımızı zannetmiyorum. Ayrıca belki teklif ettik geçen bir sürü görüşme oldu. Ne kadar olabilir ki 1 aylık maaşı.
Ayrıca neden bir ay 17 gün kalmış sözleşmesinin bitimine.
Temmuz'da ayrılacağı belli adam kendini o kadar kasar mı o da varBayern'in sözleşmeli oyuncusu sonucta ve bu ay maaşını Bayern ödeyecek oyle ya da böyle.
O kisinin is ahlakina bagli, tabi %100'unu vermeyebilir ama %60-70 ile oynasa bile en azindan isinden kacmamis oluyor. Almanlar bu konuda cok kati, modern kolelik sistemini getiren adamlar.Temmuz'da ayrılacağı belli adam kendini o kadar kasar mı o da var