GSC Haber Leroy Sané: "Kazanabileceğimize inanmazsak, Türkiye’de kalmamız daha iyi olur"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
20260127_202831.webp

Leroy Sané: "Liverpool ve Atletico gibi üst düzey kulüplere karşı gösterdik ki biz sadece turnuvaya katılmıyoruz; bu seviyede rekabet de edebiliyoruz."

Leroy Sané: "Kazanabileceğimize inanmazsak, Türkiye’de kalmamız daha iyi olur. En iyi seviyemize çıkarsak, her şeye karşı rekabet edebiliriz!"

Leroy Sané: "İtiraf etmeliyim ki kura çekildiğinde, City’nin bizimle oynamadan önce ilk sekizi garantilemiş olmasını ummuştum. Ama şimdi iki takım için de yüksek riskli, kritik bir maç olacak. Her şeyin onlar için de ortada olduğu bir anda Etihad’da onlarla yüzleşmek mi? Bundan daha yoğun bir atmosfer olamaz."

Leroy Sané: "İstanbul nefes kesici. Muazzam bir enerjiye ve tutkuya sahip bir şehir. Sadece yemek kültürü bile insanı bu şehre hayran bırakmaya yeter. Asıl inanılmaz olan ise, özellikle Şampiyonlar Ligi maçlarında evimizdeki stadyumun atmosferi."

-Guardiola hakkında

Leroy Sané: "Kendisi modern futbolun asıl mimarı. Futbol bilincimi tamamen yeniden programladı. Pep size bambaşka bir spor izletiyor. Taktiksel talepleri amansızdır; o beni sadece eğitmedi, beni evrimleştirdi. Onun rehberliğinde, düşündüğüm potansiyelimden çok daha komple bir futbolcu olarak ayrıldım."

-Kendi ayrıldığı dönemden bugüne kadroda sadece dört ismin (Rodri, Foden, Bernardo ve Stones) kalması hakkında Leroy Sane:

"Bu, gelişimin asla durmadığını gösteriyor. Kevin (De Bruyne) veya İlkay (Gündoğan) gibi efsaneler de ayrılıyor; bunun sebebi her şeyi kazandıktan sonra bazen yeni bir ufka ihtiyaç duymanızdır. Ama kimse yanılmasın Man City'de baskı süreklidir. Eğer her hafta en üst seviyede performans göstermezseniz kulüp yoluna devam etmek üzere tasarlanmıştır. Sizinle ya da sizsiz..."

(BBC)

Özlü söz çıkmış. Derhal kemerburgazda bi duvara yazın

Hislerime tercüman olmuş. Aslan.

Ama kimse yanılmasın Man City'de baskı süreklidir. Eğer her hafta en üst seviyede performans göstermezseniz kulüp yoluna devam etmek üzere tasarlanmıştır. Sizinle ya da sizsiz..."​

Şu an futbolcudan çok döner ustasına benzeyen, profesyonel bir futbol takımında forma giymesi zor olan, Icardi fanları bu bölümü birkaç kez etüt etmeli

"Ama kimse yanılmasın ki GALATASARAY'da baskı süreklidir. Eğer her hafta en üst seviyede performans göstermezseniz kulüp yoluna devam etmek üzere tasarlanmıştır. Sizinle ya da sizsiz."

Yaz bunu duvara...

Şu an futbolcudan çok döner ustasına benzeyen, profesyonel bir futbol takımında forma giymesi zor olan, Icardi fanları bu bölümü birkaç kez etüt etmeli
Yap usta eski usul sossuz olsun. 😅 şakası bir yana ben icardi ile bu devre arasında vedalasip yedek bir santrfor almak iyi olur diyorum. Güzel vedalaşmak lazım. Gerekirse ayaksız barış oynasın. Icardi 0 mücadele. Yanına biri gelince yok oluyor

Sana sahip olmak çok özel ve çok değerli. Şimdi senin için çok önemli bir maç olacak çünkü Galatasaray formasıyla tam 4 sene boyunca hem EPL hem de UCL maçlarında çok katkı verdiğin Manchester City karşısına çıkacaksın. Sendeyiz Leroy Sane.
20260127_210940.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok formda bence. Son haftalarda skora yansımama sebebi aklından fikrinden bu maçı cikaramamasi olduğunu düşünüyorum. Yeni bebelere doku'ya, cherki'ye bir zamanlar etihadin kralının kim olduğunu göstermek isteyecek.

Geri
Üst Alt