- 16 Haziran 2010
- 200.650
- 152.797
- 6.678
Leroy Sane: "Çok iyi bir maç oynadık. Özellikle ilk yarıda, ikinci yarıda biraz aksadık ancak maçın genelinde iyi performans sergiledik. Milli arada Okan hocamızla çok iyi çalıştık ve bu maça da çok iyi hazırlandığımızı düşünüyorum."
Leroy Sane: "Taraftarımız bizim için itici güç oluyor. Her maçta onlarla birlikte daha iyi oynuyoruz. Onları her maça bekliyoruz."
Leroy Sane: "İlkay büyük bir oyuncu. City'den, Almanya'dan beraber oynadığımız arkadaşım. Saha içinde ve dışında onla birlikteyiz. Benim için itici bir güç. Bana hep destek oluyor. Galatasaray'da birlikte oynadığımız için çok mutluyum."
Leroy Sane: “Okan hocayla konuşmuştuk, o da bana çok destek oldu. Apo abi de aynı şekilde ona da gol sözü vermiştim. İyi bir maç çıkardığımızı düşünüyorum. Takımımız ve taraftarımız için gerçekten çok mutluyum. Ayrıca iyi bir oyun oynayarak kazandığımız için de mutluyum.”
Leroy Sane: “Yapılan iki asist de beni çok mutlu etti; hem İlkay’ınki hem de Sara’nınki. İkisi de ne yapmak istediğimi çok iyi biliyordu. Şampiyonlar Ligi maçı da bizim için çok önemli. Taraftarımızın desteği gerçekten çok kıymetli. Liverpool maçında da onların desteğiyle çok iyi bir performans göstermiştik. Taraftarımızla birlikte üç puanı alıp, Şampiyonlar Ligi’nde bir galibiyet daha kazanmak istiyoruz.”