GSC Haber Leroy Sané: "Türkiye'nin açık ara bir numaralı kulübüne geldim"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
20250613_120406.webp

Leroy Sane: "Türkiye’nin açık ara bir numaralı kulübüne geldim, burada kesinlikle lider bir rol üstlenmek istiyorum. Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağız ve orada da iddialı hedeflerimiz var."

Leroy Sane: "Nagelsmann ile olan iletişimim benim için her zaman çok değerli. Aynı şekilde devam edeceğine inanıyorum. Ancak artık sahada kendimi göstermem gerekiyor! 2026 Dünya Kupası’nda kesinlikle yer almak istiyorum. Bunun için üzerime düşeni yapmaya hazırım." (Sky)

Leroy Sane: "Türkiye’nin açık ara bir numaralı kulübüne geldim, burada kesinlikle lider bir rol üstlenmek istiyorum. Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağız ve orada da iddialı hedeflerimiz var."

Leroy Sane: "Nagelsmann ile olan iletişimim benim için her zaman çok değerli. Aynı şekilde devam edeceğine inanıyorum. Ancak artık sahada kendimi göstermem gerekiyor! 2026 Dünya Kupası’nda kesinlikle yer almak istiyorum. Bunun için üzerime düşeni yapmaya hazırım." (Sky)
Hagi, Sneijder,mertens hepsinden çok genç geldi umarım dediği gibi sorumluluk alıp takımı ileri taşır.

Ancak artık sahada kendimi göstermem gerekiyor! 2026 Dünya Kupası’nda kesinlikle yer almak istiyorum

images-17.webp

hizli oyuncumuz yok su kontra ataklarda bruma gibi akip gitsin diye oyuncu bakiniyorduk
ya tamam hizli oyuncularimiz var ama gol vuruslari kotu diyorduk
topu ileri tasiyoruz ama son paslari dogru yapamiyoruz diye hayiflaniyorduk.
ya sneijder'den sonra tam bir 10 numara bulamadik mertens de gitti zaten bir 10 numara almanin zamani geldi artik demedik mi icimizden?

cevap : Sane
nasil bir oyuncu aldigimizin henuz rakiplerimiz farkinda bile degiller.

hizli oyuncumuz yok su kontra ataklarda bruma gibi akip gitsin diye oyuncu bakiniyorduk
ya tamam hizli oyuncularimiz var ama gol vuruslari kotu diyorduk
topu ileri tasiyoruz ama son paslari dogru yapamiyoruz diye hayiflaniyorduk.
ya sneijder'den sonra tam bir 10 numara bulamadik mertens de gitti zaten bir 10 numara almanin zamani geldi artik demedik mi icimizden?

cevap : Sane
nasil bir oyuncu aldigimizin henuz rakiplerimiz farkinda bile degiller.
Rakipleri bırak bizim taraftar bile tam farkında değil neyin geldiğinden

Artik bu cumleyi kurdurmamalari gerek.

"Turkiyenin Avrupa futbolunda yarisabilecek tek takimina geldim"

Bunu soyletmeleri lazim

Dünya kupasi sezonu oldugu icin ekstra bir performans alacagimiz oyuncular olacak

Sane de bundan bahsetmis zaten

Geri
Üst Alt