GSC Haber Leroy Sané: "Türkiye'nin açık ara bir numaralı kulübüne geldim"

kesinlikle.
daha birkac sene once bundesliga'nin en iyi oyuncularindan biri olarak gosteriliyordu.
Gerçekten bernardo osimhen boey ve sağlam bir sol stoper gelirse clde bir çeyrek hayal olmaz bence hatta bu sene finale çıkan inter kadrosundan çok daha iyisi olur gerisi momentuma kalır

Bırakın clde çeyreği falan. Bu sene hedefimiz Avrupa Ligi olmalı. En ufak bir kıpırdamada hemen cl çeyrek finali falan konuşuluyor. Emeklemeden koşma hastalığı var bizim taraftarda. Şuanda en başarılabilir hedef Avrupa ligi finali

oglum akilsizmisin

direk dunyanin en buyuk kulubu de

Bırakın clde çeyreği falan. Bu sene hedefimiz Avrupa Ligi olmalı. En ufak bir kıpırdamada hemen cl çeyrek finali falan konuşuluyor. Emeklemeden koşma hastalığı var bizim taraftarda. Şuanda en başarılabilir hedef Avrupa ligi finali
avrupa ligi bizim icin daha zor cunku oraya gitmek icin ucuncu olmamiz lazim

Bu sene ŞLyi kazanmak daha olası Avrupa ligini kazanmaktansa

AL'ye nasil gitmeyi dusunuyorsun?

Gerçekten bernardo osimhen boey ve sağlam bir sol stoper gelirse clde bir çeyrek hayal olmaz bence hatta bu sene finale çıkan inter kadrosundan çok daha iyisi olur gerisi momentuma kalır
Gene biraz hayal

Isimleri almkatan sonra esas olay basliyor. Bunlarla o uyumu ve hepsinden tam verim alabilecegin duzeni oturtman lazim.

Kim gelirse gelsin hedef hep adim adim bakilmali.

Bu kadro bir anda oturmayacak -ligi alacak gene ayri - ama CL de ceyrek beklentisi demek icin bence minimum 2 sene surekli oralarda olup gelismesi lazim takimin.

Avrupa acisindan en onemli surece giriyoruz. Hemen bir sey olmazsa haaa huu etmemek gerek.

Hedef sureklilik.hep orda olmak. Ilk adim bu

Geri
Üst Alt