leroy sané

2-3 maçını izledim bu sene, zaha 2 olur kudurtur taraftarı

Vurdumduymaz değilse ve taraftarla bağ kuran, aidiyet hisseden her yıldız topçu bize büyük fayda sağlar. Doğru seçmek gerek sadece

Sara ve frankovski gibilerden bize fayda gelmez. Osimhen, icardi, torreira, sanchez, mertens gibi büyük takımların büyük topçuları bizi taşıdı 3 sezondur. Mesele karakterlisini bulmakta, karaktersizi yatışa gelir
Dikkat ettiysen buyuk takimda sampiyonluga doyumus topculara karsiyim dedim

Bu saydiklarindan hic biri sampiyonluga doyan topcular degil

Bayern bırakmaz zaten uzun süredir sözleşme yenileme haberleri var.

Olası bir ters durumda bile başta arsenal ve Liverpool gibi bu yaz kanat oyuncusu alacak takımlar olmak üzere çoğu takım talip olur

Zaniolo Sane kanatları mı
Denemekte fayda var

SON DAKIKA | Leroy Sané (29) şu anda Bayern'in son sözleşme teklifini kabul etme niyetinde değil. Görünen o ki, bu yaz serbest oyuncu olacak!

[@Plettigoal]

Sane bizim takım için Zaha'dan çok daha uygun bir oyuncu, inşallah haberler doğru çıkar da gelir.

Zaha boey paket halinde alalim.1 tane de sol kanada adam,sara iyi paraya satılırsa yerine 1 adam ve sol stoper alırsak müthiş takım oluruz.

Arabistana gider parayı düşünüyosa. Kariyer düşünse Bayernde kalırdı zaten. Alırsak Zaha gibi zortlama ihtimalini yüksek görüyorum

Zaha buyuk takım görmemiş biri ve bir sakatlik geçirmişti. Bu adam büyük takım görmüş biri hemde Bayer Münih. Adamların as oyuncusu

Geri
Üst Alt