Üye Görüşü Lesley İlk 11’e Monte Edilmeli (mi?)

Lesley 11’e?

• Kullanılan toplam oy
    23

Batıkan Kanarya

P. Griffin
Yönetici
Moderatör
Orta sahada alan kaplayan bir topçumuzun olmaması olanın da sakat olması sebebiyle yavaştan Lesleyi 11de görmeliyiz gibi geliyor.

Denemekten zarar gelir mi?

Hayir cünkü bunu yaparsan kazik gibi opsiyon devereye girecek. Bu paraya degecek oyuncu olsa tamam ama bana kisa sürerler alsada o havayi vermedi.

2-3 maç oynasın bi halta yaramazsa o zamana zaten lemina döner kesersin. ali şen gibi her şeyin ölücülüğünü yapmaya lüzum yok

3 maç 70'er dakika net oynatsın formayı almazsa tükürün yüzüme aha bu kadar net yazıyorum burada. Aynı şekilde stoper elaman içinde geçerli bu. Pl'de o kadar dakika oynamış adamın gelip tr liginde hiç bir şey yapamayacağını mı sanıyorsunuz ölüsü burada top oynar. Şuan elimizde ki en potansiyelli adam kendisi şakasız söylüyorum bu adamı kazanırsak çok büyük transfer yapmış olacağız.

Orta Saha özellikle Şampiyonlar Ligi için yumuşak her zaman dediğim gibi.Eldeki oyuncuları denemeyipte ne yapılacak?Bence denenmeli..

bu cocuk oynar beyler , bende iolk geldigi zaman dalga gectim ama dun maca girdikten sonra orta saha toparlandi bizim minik 19 lukla beraber rahat oynar bizim orta sahada

nasıl oynayacağını bilmiyoruz ki
ama bir maç denemek lazım
torreira sara ideal bir ikili değil. 24-25'te denemiştik olmamıştı

En azından denemeliyiz

Ben bu çocuktan umutluyum

Kaybedecek hiçbir şeyimiz yok

Artık denemek zorundayız

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son 5 dakika değilde, artık son yarım saat ve yerine göre direkt 11 başlamalı. Aynı şey nyaga içinde geçerlidir

Geri
Üst Alt