GSC Haber Lesley Ugochukwu, İstanbul'a Geldi

Burnley yi nasık bırakıpta geliyor salak mı bu herif?
tapatalk_1649881950538.webp

Lemina, fiziksel durumu nedeniyle birçok pozisyonda can havliyle son an müdahaleleri yapmak zorunda kaldığı için olduğundan daha efektif görüntü veriyor aslında. Enerjisini düşük hissedince de stoperlerin arasına gömülerek kaçak oynuyor ve orta sahada çok geniş boşluklar veriyoruz haliyle. Lesley, çoğu yorumun aksine bu defoları giderebilecek bir oyuncu. Direkt ilk 11 oyuncumuz olacağını umuyorum. Pek kimseyi bol keseden övüp yersiz yüksek beklentiye giren biri değilimdir.

hayırlı olsun, oynar inşallah.

başarılar dileriz sn lesley, bonne şans

Umarım yanılırız ama takıma teknik seviyesi futbol iqsu pas kalitesi düşük oyuncuları doldurursak işin sonucu hücuma çıkarken veya top çevirirken 3 pas üst üste doğru tercih yapamayıp top kayıplarından sonra çok söveceğimiz takım olacağız.

Etebo gelmiş gibi bir hava var da valla ben anlamadım, Fransa alt millilerde oynamış, PL tecrübesi var ve genç yani şu profil Marsilya'da bir sezon top oynasa seneye bu zamanlar "geçen yıl alacaktın abi bize düşmez, paramız yetmez" geyiği dönecek adam profili kısacası biraz da üstüne biz koyalım aldığımız adamların kafi. Zor ama yani iki maç kötü oynasa çöp çekmek için zemin hazır.

Bu arkadasi begenmiyenler sezon ortasinda hemen opsiyonu cekin bizim oyuncu olsun diyecekler

Hayırlı uğurlu olsun bu saaten sonra tam destek oyuncumuz artık.

Geri
Üst Alt