- 16 Haziran 2010
- 203.308
- 155.222
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılıyorum, yönetime esas ihtiyaçlar için tepki olmalıydı.Lesley karsilasmaya da ta havalimanina gitmeyin be![]()
Tepkiden demedim yav herkese de gidilmez yani o açidan.Katılıyorum, yönetime esas ihtiyaçlar için tepki olmalıydı.
Bunun pozisyon bilgisi daha iyi.singo orta saha versiyon
Kim bu gelen eleman!!!!!!!!
Gariban mi bu herif. Bu adamın sevildigini hissetmeye hakkı yok mu.Tepkiden demedim yav herkese de gidilmez yani o açidan.
Zaten öyle dediğin doğru ama yani bence gitmemek güzel tepki olurdu, evet u23 lazım ama öncelik yüksek profilli 8 10 madem ŞL de daha ilerisi diyoruz.Tepkiden demedim yav herkese de gidilmez yani o açidan.
PL gurmesi olarak yorumun ne bu transfere ihtiyarGariban mi bu herif. Bu adamın sevildigini hissetmeye hakkı yok mu.
Bizim taraftar Türk kızları gibi serseri seviyor,efendiye pas vermiyorGariban mi bu herif. Bu adamın sevildigini hissetmeye hakkı yok mu.
Bu saçlarla oynarsa topu göremez valla
Hayırlı olsun. Ben kendisine Çükrü derim.
Ne oldu bu gsc ye anlamıyorum... normal şartlar altında bu boy, bu fizik, bu renkte bir oyuncu alındığında bayram yeri olurdu buralar. Buradaki en çok söylenen sözlerden birisi; şunu alacağıma Fransa dan genç bir siyahi orta saha alırım sözüydü... şaşkınlıklar içerisindeyim....