GSC Haber Lesley Ugochukwu, İstanbul'a Geldi

Ne oldu bu gsc ye anlamıyorum... normal şartlar altında bu boy, bu fizik, bu renkte bir oyuncu alındığında bayram yeri olurdu buralar. Buradaki en çok söylenen sözlerden birisi; şunu alacağıma Fransa dan genç bir siyahi orta saha alırım sözüydü... şaşkınlıklar içerisindeyim.... 😀
Osimhen zenciye doyurdu milleti

Onana olsa buralar yanıyordu

IMG_1657.webp

Hiç maçını izlemişliğim yok da videolarda yavaş ve hantal bir görüntü veriyor. Nasıl bir orta saha kurgusu planlıyoruz bilemiyorum ama daha geçmiş sezonlardaki oyun anlayışı devam edecekse tutmaz gibi geliyor bana.

Hayırlı olsun.

Asprilla gibi, Tete gibi potansiyeli konuşulan ama olmamış oyuncu, rotasyonda ne verir göreceğiz, devre arası yada sene sonu opsiyon devreye girmeden geri yollarız, sürekli oyunu geri giden bir oyuncu, bunu bugün değil adı daha geçerken yazdım, bize net isimler lazım, u23 2 oyuncu hakkını merkezde kullanmamızda ayrı bir saçmalık, u23'ler en net oyuncuların olduğu bölgelerde, Santrafor başta olmak üzere kanatlarda kullanılmalıydı, inşallah yanılırım, başkalarının yapamadığı patlamayı yapar gelişimi gösterir.

Geri
Üst Alt