GSC Haber Lesley Ugochukwu Resmen Galatasaray'da

Hadi bakalım dursun başlıgına o halde maaşa sallayanların özürleride görelim

Çoğunluğun aksine başından beri olumlu baktığım bir transfer idi. Bizimle direkt ismi geçmeden bile olası alternatifler arasında doğru profilin bu çocuk olduğunu düşünüyor ve burada ifade ediyordum. Allah sakatlık kaza bela vermesin, GS mize hayırlı olsun, amiin!..

O yazan maaş burnley'den aldığı maaş. Seneye zorunlu satın alma opsiyonu devreye girip yeni sözleşme yapılınca o maaş 4 milyon euro olur.

Hayırlı olsun
Çapamız geldi, şimdi 10, santrafor, sol stoper, 2 de kanat lazım

Hayırlı uğurlu olsun özellikle Şampiyonlar Ligi için 4-3-3 düzeninde oynayacaksak daha faydalı olur gibi geliyor

4 milyon maas eski Burnley'de aldigi maas ile zaten acayip ucuk olurdu. Ben ismi ilk ciktiginda bonuslar ile 3 civari alir diye düsünüyordum.

O yazan maaş burnley'den aldığı maaş. Seneye zorunlu satın alma opsiyonu devreye girip yeni sözleşme yapılınca o maaş 4 milyon euro olur.
O maaş şu anda bellidir. Kendisi ile 1+4 yıllık sözleşme imzaladık çünkü. Şart gerçekleştiğinde otomatik bonservisi bize geçiyor ve seneye o +4 devreye giriyor. 3-3.5 milyon civarı olur tahminim o da.

Sarta bagli opsiyon denildigi gibi maclarin 60%‘inda oynamasi mi acaba

Bu oranda mac sayisi mi yoksa oynadigi dakikalar mi baz aliniyor bunlari bilmek lazim

Profil olarak asla itirazim yok bu transfere ama maalesef ilk maclarinda olaganüstü seyler yapmazsa oynatilmakta cekingen davranilacak opsiyon devreye girmesin diye

Hoş geldin Ugoçükivu.

Hayırlı olsun. Maaşının 4m olmaması sevindirici. Opsiyon kaç maç 18 mi?

Tutarsa alırız U23 için ideal isim

Bakın fb ağustos eylül aylarında çok sorun yaşayacak izleyin görün adamların 20 tane yabancısı var.

Geri
Üst Alt