Levent Mercan, Fenerbahçe'de

ne o ananas dememiş mi "sen o kadar eder misin ya" diye ??

Apokerimden kuyruk acısı var bizim alma ihtimilalimiz bile olsa irfancan gibi 10m verir bu hıyarlar

70 milyon Tl ne ara gazoz parası oldu yw
Murat Saylak

Hiç üzülmem... Tepe tepe oturtsunlar benchte...

3. sınıf mekanlarda sahneye çıkan solist gibi ismi var, *** Levent Mercan ***

bi' halt olmaz , 2 sene yedek bekler, sonra Eyüpsor'a filan gider.

Fener aynı hataları yapmaya devam ediyor bu yüzden 30 yıldır şampiyon olamıyorlar. Seneye hocanin kim olduğu belli olmadan oyuncu alıyorlar, ya belki gelecek olan hoca başka tipde oyuncu isteyecek.

Ali Koç transfer yapmayı bilmediği için bizim talip olduğumuz oyuncuları almaya devam ediyor Szymanski, Fred, Levent.. İşe de yarıyor gerçi bu sene daha iyilerdi.

Ohvv Levent Merco Morinho nun elinde Vidice evrilir çok üzüldüm

Ya Leventi Ferdi'nin yedegi olarak aliyorlar, yada Ferdi'nin yerine. Her iki opsiyonda Fener'e hiç birsey katmaz. Aksine; Ferdi'nin yerine geliyorsa, baya eksik yazar Fener'e.

Fener aynı hataları yapmaya devam ediyor bu yüzden 30 yıldır şampiyon olamıyorlar. Seneye hocanin kim olduğu belli olmadan oyuncu alıyorlar, ya belki gelecek olan hoca başka tipde oyuncu isteyecek.
Fenerbahçe, Levent Mercan'ı kiralık olarak yollayabilir!

Sercan Hamzaoğlu

ali koç transferi öğrendi len, mario branco len, acun halletti len...
bunlar bu kafayla devam inşallah. :D

Bu futbolcuların çevresinde onu yönlendirecek akıl verecek birileri yok mu? bile bile para için mesleğini çöpe attı. Kendi düşen ağlamaz.

bu kıadar kötü niyete hala sampiyon olmadığı için kuduruyordur. artık 11 e düşünmese bile sırf gs transfer etmesin diye salca oluyorlar topculara.
bizim transfer baglantısında olduklarımızı transfer etti basaramadı.
bizde sampiyon olmus oyuncuları topladı gene basaramadı.
2 senedir sırf bizim stadta sampiyon olabimek için aynı fikstürü çektirdi, gene basaramadı.
önce hakem dövdürüp sonra yabancı hakem getirtti, gene basaramadı.

bu adamın yerinde olmak ciddi istemezdim. sabahlara kadar uyku uyuyamadığını düşünüyorum.

Bize vermemelerine çok sevindim. Fenere gitmesine 2 kere sevindim. Asla ama asla büyük takım seviyesin de oynayabilecek bir futbolcu değil. Yedek kulübesi seviyesinde bile değil.

Biz istedik diye aldı eşekler, işte bu yüzden bir halt olmaz fenerden

Bunlar wesley diye bir kanat daha alacaklarmış Oğuzu da oynatmayacaklar muhtemelen. Sırf biz almayalım diye adamların kariyerlerini baltalıyolar başka bi şey değil.

Geri
Üst Alt