GSCimbom
Levent Nazifoğlu: "Bu süreç aşılacaktır"
E

Levent Nazifoğlu: "Bu süreç aşılacaktır"

Emre Arslan ·

Cevap
13
Okunma
825
http://cdn-*********************.sozcu.com.tr/*********************-resimler/2016/08/diarra4-1.jpg​

Galatasaray'da yönetici Levent Nazifoğlu, genel kuruldan çıkan kararın Galatasaray takımını etkileyeceği yönündeki sözleri üzerine açıklama yaptı.

Nazifoğlu, maç sonunda şu ifadeleri kullandı:

“Hoca daha yaratıcı oyucuları oynatmak istedi; ancak umduğunu bulamadı gibi görünüyor. Başkanımız da söyledi. Galatasaray yolun sonuna gelmiştir. Bu ne demek. Galatasaray oyuncuların parasını veremeyecek duruma gelir demekti. Eğer böyle bir durum olsaydı bu takım şampiyonluğa oynayabilir miydi? Benim dediğimi herkes anladı ama bazı kötü niyetli insanlar bunu anlamamakta ısrar ediyor. Galatasaray’ın yönetimlerine kişiler ağır yükü sırtına almaya yatkın kişiler ve alan kişilerdir. Yarın bizim kasamıza para girecek hali yok. Ben inanıyorum ki bu süreç en kısa zamanda aşılacaktır. ”

Türkiye Kupası’na Galatasaray’ın grup etabında başlamamasını eleştiren Nazifoğlu, "Son 3 sezon kupa galibiyiz. Son 3 sezonun kupa galibinin turnuvaya gruplardan başlamaması olayın garabetini gösteriyor" dedi.

Yaptığın gereksiz transferlerin hesabı sorulmadikca kulüp düzlüğe çıkamaz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her 3 puan aldigimizda bunu buyuk başkan ilan edenler maglubiyetlerde ortaya cikmiyor anlaşılan

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi