Levent Nazifoğlu: "Burada durmanın meraklısı değilim"

Emre Arslan

Cezalı
5062861.jpg

Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu, Beyaz TV'de canlı yayına bağlanarak çarpıcı açıklamalar yaptı.

Nazifoğlu'nun açıklamalarından öne çıkan bölümler şu şekilde:

"Herkes geçici başarıların peşinde. 3-4 sene önce alınanlar belli ama ortada bir ekonomi gerçeği var, bütçenin hali ortada. Bugün toplantı yaptık, hocayla görüş alışverişi yaptık. Oraya bir hoca koyduk, fikrine saygı duymak zorundayız hepimiz. Ben de hoca da transfer istiyor ama başkanın durumunu görüyorum. Başkan sabahtan akşama kadar para arıyor. 65 milyon Euro'luk limit bizi zorluyor. UEFA ile görüşüyoruz, 1 Euro fazla harcarsanız seneye Avrupa'ya almam diyor. Sezon başında Riekerink ile de konuştuk, başka hocalar ile de konuştuk. Bu durumu Riekerink de biliyor."

"Ben burada durmanın meraklısı değilim. Kimse gelmediği için buradayım. Şimdi çıkıp konuşuyorlar."

"Fatih Altaylı'yı adam yerine koyup cevap vermem, Altaylı yıllardır kucaktan kucağa oturan biri. Altaylı adam değil. Fatih Altaylı, Ali Sami Yen'de Fenerbahçelilerden dayak yiyen tek Galatasaraylıdır. Fatih Altaylı yalancı ve iftiracı. Bu adam bölücü başıyla gidip para karşılığında röportaj yaptı. Eski meski olay yok. Kasımpaşa - Galatasaray maçında Kasımpaşa gol atınca Fatih Altaylı sevindi. Şerefim üzerine yemin ediyorum, gördüm."

Levent Nazifoğlu: "Burada durmanın meraklısı değilim"

Çektir git o zaman

Durma lan o zaman bağlamadılar ya !

Ben düşünmeden konuşurum diyen bir insan düşünmeden de yapar. Hataya müsaittir. Ve bu adamlar kulübü yönetiyor.

Allah sonumuzu hayretsin. Polat döneminden beter bu yönetim

tapatalk

Meraklı değilsen ne duruyorsun? Boşuna yavşak nazif demiyoruz.

Kaç bin Euro aldı acaba programa çıkmak için

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

o zaman deyip ağzıma geldi de neyse..

Yerli piyasadan kazıklanma meraklısı bir yönetici devri çoktan geçti bunun gibilerin

Abv senin

Para arıyormuş yesinler yalanı

Ahmet Rodrigues Eren Serdar Tolga Cavanda gibi adamları bu ücretlere alan adamın sıkıntısı para değildir

Mal mal adamlar aldınız. Muslera Sneijder Bruma Podolski 4lüsü olmasa küme düşeriz.3ünü o beğenmediğiniz Aysal getirdi.

Kaynakları çöpe atacağınıza adam akıllı beleşe Moussa Dembele'yi sol beke Kolarov'u stopere 32 yaş ve üstü Ujfa gibi birini alırdınız. Sabri'yi postalardınız.

Defolup gitmezsen adam degilsin.

Ha gitsen bile adam degilsin gözümde. Koskoca kulübü ne hallere düsürdün bugün.

Dursun ve bunun fisini cekmeyen kim varsa o kongrede onlar da defolup gitsin.

Adam kovulma riskinin olmadığını bildiğinden kulübün ne kadar bilinmemesi gereken şeyleri varsa döktü.

Bu açıklamayla daha da dibe cokecegiz ne yazık ki.

tapatalk

sArpEr gibileri destekliyor bu yonetimi iste

Birazdan hic birsey olmamis gibi gelir bjk takilirsa fener soguk dus alirsa Schalke04-mainz maci berabere biterse sampiyonuz hesaplari yapar

ünal aysal ve fatih terim tekrar birlik olurlarsa kulüp için şu raddede şampiyonluk okları lehimize döner.

bu adam birilerinden garantiyi almış sonra buna demişler oğlum levent istifa etmeden de öyle açıklamalar yapıp kulübü karıştır ki kendilerine gelemesinler.resmen tetikçilik yaptı bugün adi şerefsiz herif.beyaz tv ile önceden planı kurmuşlar belli.ünal aysal ortaya çıkınca birilerinin g...leri tutuştu.büyük ihtimal yarın istifa eder şerefsiz levent.ee o kadar komisyonu gömdü ömrünün sonuna kadar yeter tabi bundan sonra yöneticilik umurunda olur mu hiç.

Geri
Üst Alt