Sarperi mentionlayamiyorum yav !! Bela vaziyyatin icina soxum.sArpEr gibileri destekliyor bu yonetimi iste
Birazdan hic birsey olmamis gibi gelir bjk takilirsa fener soguk dus alirsa Schalke04-mainz maci berabere biterse sampiyonuz hesaplari yapar
Sarperi mentionlayamiyorum yav !! Bela vaziyyatin icina soxum.sArpEr gibileri destekliyor bu yonetimi iste
Birazdan hic birsey olmamis gibi gelir bjk takilirsa fener soguk dus alirsa Schalke04-mainz maci berabere biterse sampiyonuz hesaplari yapar
Sarperi mentionlayamiyorum yav !! Bela vaziyyatin icina soxum.
Havalimanında yatan arkadaş bu muydu?Havalimaninda yatan şu adamı alamadın gidip iki kazma aldınız daha car car konuşuyor
Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk
Çek git o zaman derler adama. Fazlasını da derlerde forumda dedirtmiyorlar.
ya hiç oynamadan paraları cukkalayanlar jem karacan,Sighortson,grosskreutz bunlara ne demeli naif efendii çok naif ya kendisidinlemedim de biraz okudum. para yok, parayı bitirmişler diye zırlayıp durmuş. hepsi de yurt içinden olmak üzere saçma sapan transferlere saçılan milyonlar nereden geldi o zaman? e varmış işte, serdar, eren, cavanda, ahmet 4'lüsüne verilen para toplam 10'u geçmiyor mu? hangilerini oynuyor bunların ne katkı veriyor?
demek ki ya para var yalan söylüyorsun
ya da son kuruşları da komisyon aşkına yiyorsun