Levent Nazifoğlu: "Lucas Leiva için Liverpool ile her konuda anlaştık"

dzemali gitmeli. o adamın tutmayacagını kac kere daha görecez?? hamza falan hatalı degil. adam net bizde sırıtıyor.

lucas gelecek diyorum bir haftadan beri, rahat olun. bizden daha sağlam liman bulamaz.

+alternatif şart. lucas sakatlanırsa ortasaha cöker.

Zaten bize 2 tane ön libero lazim ama bunlar daha bir tanesi bile alacak mi muamma.

Neye göre bu kadar eminsin yahu? Dursun'u tanisam ve bana Lucas transferi bitti dese bile inanmam ben o herife sen de gelmissin burada transfer bitti diyorsun.

Evet anlaştiniz ama naz yapiyor dimi levo. Senin ben tipini neyse

Gelmesi lazım bu adamın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bunu ya da Diarra'yı almazlarsa çıktıkları deliğe geri girsinler yoksa millet sokacak bunları oraya. Artık daha fazla zorlamasınlar milletin sabrını it herifler... Galatasaray mıyız semt takımı mıyız belli değil...

Zaten bize 2 tane ön libero lazim ama bunlar daha bir tanesi bile alacak mi muamma.

Neye göre bu kadar eminsin yahu? Dursun'u tanisam ve bana Lucas transferi bitti dese bile inanmam ben o herife sen de gelmissin burada transfer bitti diyorsun.

bizden sağlam kapı bulamaz. live sorun cıkartıyor ama gelecek.

tahminim son 48 saat.

bizden sağlam kapı bulamaz. live sorun cıkartıyor ama gelecek.

tahminim son 48 saat.

Cok mantikli bir aciklama oldu gercekten. Tamamen tahmin yürütüyorsun bu konuda.

Ben alabileceklerini düsünmüyorum. Liverpool sorun cikardi diyecekler, ya da ülkedeki durum etkiledi bilmem ne diye.

Bahaneler başladığına göre bu transferin yattığı kesinleşti. Yerine zaten tolga ile anlaşmışlar. Yabancı oyuncu bize ne gerek zaten

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Demek pazartesine belli olacak, umarin klopp da evet der yoksa alternatif isimlere bakilirsa önlibero transferini bi 3 hafta daha bekleriz.

iverpool Menajeri Jürgen Klopp, Barcelona ile oynayacakları hazırlık maçı öncesinde Galatasaray'ın 'anlaştık' açıklamasını yaptığı Lucas Leiva konusunda sorulan bir soruya ilginç bir cevap verdi.

Alman teknik adam, Galatasaray'ın Lucas için gereken bonservis bedelini ödemesi gerektiğini belirtirken; "Ne olacağını göreceğiz. Biz burada bir iş yürütüyoruz. Eğer bizden birisi bir oyuncuyu istiyorsa, parasını ödemek zorunda. Biz kaliteli oyunculara sahibiz. Eğer bizim oyuncumuza ihtiyaçları varsa, uğraşsınlar. Ancak biz hediye olarak vermeyiz" ifadelerini kullandı.

Hanıma akşam misafir gelecek ne yemek yapıyorsun diye sordum.

Bonfile biftek , fırında tavuk , zeytinyaglı biber dolması planladığını ama henüz yapmadığını söyledi.

Alternatif olarak kapuska , pırasa ve bulgur hazırmış ama..

Artık nasip ..

iverpool Menajeri Jürgen Klopp, Barcelona ile oynayacakları hazırlık maçı öncesinde Galatasaray'ın 'anlaştık' açıklamasını yaptığı Lucas Leiva konusunda sorulan bir soruya ilginç bir cevap verdi.

Alman teknik adam, Galatasaray'ın Lucas için gereken bonservis bedelini ödemesi gerektiğini belirtirken; "Ne olacağını göreceğiz. Biz burada bir iş yürütüyoruz. Eğer bizden birisi bir oyuncuyu istiyorsa, parasını ödemek zorunda. Biz kaliteli oyunculara sahibiz. Eğer bizim oyuncumuza ihtiyaçları varsa, uğraşsınlar. Ancak biz hediye olarak vermeyiz" ifadelerini kullandı.

sonra da çamura yatıp debelendi ve böğürdü.

Hanıma akşam misafir gelecek ne yemek yapıyorsun diye sordum.

Bonfile biftek , fırında tavuk , zeytinyaglı biber dolması planladığını ama henüz yapmadığını söyledi.

Alternatif olarak kapuska , pırasa ve bulgur hazırmış ama..

Artık nasip ..

Bazı takımlar biftek peşinde koşarken PL şampiyonu kapuskayı tercih ediyor ama buna ne diyeceksiniz

Son düzenleme:
Leiva'yı alıp Debuchy ve Denayer'i kiralarsak taş gibi takım oluruz.
Tek kulvar için Eren yeterli olabilir, seneye şampiyonlar ligi kalitesinde tek bir forvete tüm bütçeyi gömebiliriz eğer bu sene temeli sağlam bir kadro kurarsak.

Yalancının şahidi palavraci.

Koca camia tek haneli İQ lularin elinde meze ediliyor.

Musallat edenlerin de çıkarı batsın.

Adamı almayı beceremediler sonra yok hocası vermedi, yok eşi istemdi... Yalanınız batsın ulan. Bir yabancı oyuncıyu ikna edecek ne diliniz ne bilginz ne vizyonunuz nede zekanız var. Para yok demesinler, para çok bizde

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adama neden kızıyorsunuz onu anlamadım. Transferden sorumlu yağlı suratın adamı mı ? Adam olan biteni söylüyor işte ne yapmasını bekliyorsunuz ki ? Olacak, olan veya olmak üzere olan şeyleri söylemiş işte. Beklentiniz nedir Levent Nazifoğlundan :)

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt