Levent Nazifoğlu: "Taraftarlar bonservise takılmasın"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
87eff019ac4e43d085357170af00fafe.jpeg

Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Luis Cavanda'nın ardından basın mensuplarının sorularına yanıt verdi:

"TARAFTARA MESAJ"
"Bu imzalarla birlikte taraftarlardan pozitif mesajlar alıyorum. Bilinmesini isterim ki eğer başkanımız Dursun Özbek, Alp Yalman ve Mehmet Özbek olmasaydı bu transferleri yapamazdık. Sosyal medyayı takip edemiyorum. Eleştiriler elbette olacaktır. 25 milyon taraftarımızın hepsi aynı fikirde olmayabilir. Bonservis konusunda eleştiri alıyoruz. Bonservis parası vermiyor olmasak bile bu kez de imza parası isteniyor. Taraftarlar bonservise takılmasın."

"LEİVA SÜRE İSTEDİ"
"3 futbolcu alacağımızı söylemiştik ama fazlasını aldık. Kesin olmamakla birlikte 1 veya 2 oyuncu daha alacağız. Leiva bizi aradı ve bir gün daha izin istedi. Verdiğimiz süre doldu. Arar, Galatasaray Yönetim Kurulu toplanır, ne karar verilir bilmiyorum."

"DENAYER, CİTY'YE BAĞLI"
"Denayer konusunda daha önce de konuşmuştum. Bize uyum sağlamış, hizmetleri olmuştu. Olursa biz de hoca da 'Hayır' demeyiz ama transfer Manchester City'ye bağlı."

Galatasaray.org

Levent Nazifoğlu: ”Taraftarlar bonservise takılmasın”

bir muhabir yıllık ücretlere sosyal medyada tepki olduğunu söyledi ama kendileri hiç oralı olmadı. sosyal medyayı takip etme yeteneği olmadığını ve bonservisi olmayan oyuncuların imza paraları olduğunu söyledi geçti.

başkanımız Dursun Özbek, Alp Yalman ve Mehmet Özbek olmasaydı bu transferleri yapamazdık.

Haklı adam, olmasaydılar böyle züğürt transferler yapılmazdı oda biliyor

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olumlu dönüş yapan taraftarların g******

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Taraftar gelsin bana yarım altın taksın demiş.

Millet maaslara takiliyor. Anlamamazliktan geliyor.

Nasıl takılmayalım ulan?Cezayı 2 yıla çıkaracaksınız

"Bu imzalarla birlikte taraftarlardan pozitif mesajlar alıyorum. Bilinmesini isterim ki eğer başkanımız Dursun Özbek, Alp Yalman ve Mehmet Özbek olmasaydı bu transferleri yapamazdık

sneijder yada drogbayimi getirdiniz lan

Bu imzalarla birlikte taraftarlardan pozitif mesajlar alıyorum...

hangi taraftardan?

çıkıp dursun özbek mehmet özbek olmasaydı falan diye reklam yapıyorlarda ne yapmışlar bu adamlar ceplerinden paramı vermişler bir söyleyin bakalım.Ulan klübün parasını ona buna peşkeş çekiyorlar sonra kalkıp kahramanlık hikayeleri anlatıyorlar bu ülkede bu işler artık o kadar olağan hale geldi ki hırsızları kahraman ilan edilmeye başlandı.

Sağol çok rahatladık açıkçası.

Bu açıklamadan sonra kasamızdan para değil yüreğimizden tasa eksildi adeta.

2 milyon eurodan az maaş verdiğinizde ölüyor musunuz Leventccim. Bonservisi geç o maaşlar ne diyoruz. Masal anlatiyorsun.

Bu konunun altına ancak küfür yazılır. O yüzden yazmamak daha iyi sanırım.

25 milyon taraftarı bırak 150bin destekçi bul, eşek gibi anırırım

(Satılmış uA dahil değil)

Dursun istifa!!!

1.8 milyon euro degil 750 bin euro verseydik trabzona alamazmiydik cavandayi? neden GSarayimizin bir kuruşu bile özensiz harcanıyor ? herkesin taktığı bu beceriksiz yönetici bey

Geri
Üst Alt