Levent Nazifoğlu'ndan Açıklamalar

Mert Aydinli

Taçsız Kral
Levent Nazifoğlu: "Josue yarın öğlen gibi İstanbul'da olacak ve sağlık kontrolüne girecek. Sonra da anlaşma imzalayacağız."

Levent Nazifoğlu: "Yöneticilerimiz Fransa'ya gitti. Çok yol katettiler. Diarra'nın 10M €'luk cezasında anlaşabilirsek, transfer olacak."

Levent Nazifoğlu: "Ben her şeye %99 bakarım. Diarra transferi bence %99 olasılıkla olacak ama ben her şeye %99 derim zaten."

Levent Nazifoğlu: "Podolski forvet olarak oynayabiliyor. Bunu kendisi söylüyor. En uçta oynayabilirim diye. Biz de 2 santrafor var şu an."

Levent Nazifoğlu: "Orada Sinan'da oynayabilir. Çok fazla miktarda forvetimiz var, 2 adet de santraforumuz var."

Levent Nazifoğlu: "Biz kadro dışı bıraktığımız oyunculara 'Gidin, olmazsa kalan paranızı biz ödeyeceğiz.' diyoruz."

Levent Nazifoğlu: "Yani size 1,8 vereceğimize 1 verelim diyoruz. Tasarruf edelim. Kalanını da gittiğiniz kulüp ödesin."

Levent Nazifoğlu: "Kaç defa açıklama yaptım, 65 M €'luk sınırın altındayız. Bize UEFA, sadece 65 M € sınırı koydu bu sene."

Levent Nazifoğlu: "Ama seneye, toplamda 10 M €'dan fazla zarar etmememiz gerek. Bu sınır seneye geçerli olacak."
-Eren ve Serdar'ı BJK'de istedi ama Galatasaray aldı?

Levent Nazifoğlu: "Kolay oldu. Galatasaray adı olunca transfer kendiliğinden geldi."

Levent Nazifoğlu: "Emrah Başsan'dan hiçbir zararımız olmadı, hatta karımız bile oldu diyebiliriz. Kendisini 7 kulüp istedi zaten."

Levent Nazifoğlu: "2 kulvarda yarışıyoruz, bunun avantajı olabilir ama zannetmiyorum. Rakiplerimizin kadro derinliğini de pek bilmiyorum."

Levent Nazifoğlu: "Dzeko'ya kimse hayır diyemez ama gerçekten gerek yok. Adam almak için almamak lazım."

Son düzenleme:
Bir yandan haklı Dzeko konusunda ama Loic Remy i kiralamamak için bahane değil bunlar

Eren ve Serdar transferi tabi kolay olur. Birine 4 Milyon birine de 4,5 Milyon + 3 oyuncu verdik.

Ben samimi buldum Levent Bey'i. Son zamanlarda zaten en ihtiyaç duyduğumuz insan profili de böyleleri maalesef.

Diarra konusunda da temkinli olmak lazım yine de ama gelirse uzun bir aradan sonra futbola tekrar ısınabilirim.

Sent from my iPad using Tapatalk

Levent Nazifoğlu: "Yani size 1,8 vereceğimize 1 verelim diyoruz. Tasarruf edelim. Kalanını da gittiğiniz kulüp ödesin."

Mantikli, gitmeyen oyuncu serefsizdir benim gozumde.

Ne dedi

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hıncal köşesinde sallamış buna. "Sen kimsin Levent?", "Sahte kabadayı" falan demiş.

O da kim olduğunu anlatarak, asıl hıncal sen kimsin diyerekten iyi bir posta koydu.

Lan adam 3 milyon tl yi biz vereceğiz yeterki gidin diyor hala bekliyor hoşaflar

Umut da baya şerefsiz çıktı. Tarık desen zaten almancı yani :)

Geri
Üst Alt