Levent Nazifoğlu'ndan Taraftara Tehdit!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
penKYULWGkKUnbLchZ-8PQ.jpg

Levent Nazifoğlu: "Otobüse tekme atma, futbolcuya küfür etme bir daha tekrarlanırsa taraftarları şikayet edeceğim."

Levent Nazifoğlu: "Takım otobüsündekilere yumruk atmaya kalktılar. Bu çok kötü yerlere gider! ultrAslan göndermiş herhalde çocukları, öyle yazıyor"

Levent Nazifoğlu: "Fiziksel temas olmadı, sadece teşebbüs oldu. Ama bunun altından kimse kalkamaz. Bütün takım yöneticilerine sesleniyorum susmayın."

Levent Nazifoğlu: "Tudor ve Sneijder arasında en ufak bir sorun yok."

Levent Nazifoğlu: "Antrenmanlar daha sıkı oluyor, futbolcular da kolay antrenman istiyor tabii."

Levent Nazifoğlu: "Burası kimsenin çiftliği değil. Burası Galatasaray kulübü dünyanın en önemli markalarından."

Levent Nazifoğlu: "Podolski'yi şuan verseydik 3 milyon Euro'dan daha fazlaya verebilirdik."

Levent Nazifoğlu: "Japonya'da lig Mart ayında başlıyor. O yüzden 1,5 milyon veririz dediler sezon sonu için. Biz arttırdık 2.6'ya kadar çıkarttık."

Levent Nazifoğlu: "Bir maçta Beşiktaş aleyhine hata yapıldı gördük Efendi Beşiktaş'ı..."

Levent Nazifoğlu: "Ali Dürüst'e sesleniyorum. Hiç mi vicdanın sızlamıyor. Galatasaraylılığı hiç aklına gelmiyor mu!"

Levent Nazifoğlu: "Önümüzdeki sene bu federasyonla çok zor yürür bu iş."

Levent Nazifoğlu: "Tudor'un takımla ilgili en ufak bir rahatsızlığı yok. Önümüzdeki yılla ilgili kararlaştırılmış bir şey, bir liste falan yok."

Son düzenleme:
Hssktr lan oradan manda. Yediğin komisyonların hesabını ver.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seneyi tamamlayamaz bu.

Dursun Tudor sonrası gaz almak için bunu kovacak.

Kamikaze yapıyor belli.

Tam anlamıyla bir sığır bu herif hatta sığırdan da öte hain.

Adam şöyle bir cümle kurdu inanılmaz: "Bir çok takımda yönetim istifa gibi şeyler oluyor, yöneticiler pıspıs oturuyor orada, birlikte bir şeyler yapmalıyız"

Ne yapacaklarmış acaba?

Seneyi tamamlayamaz bu.

Dursun Tudor sonrası gaz almak için bunu kovacak.

Kamikaze yapıyor belli.
Onu kac hafta once ki sacma aciklamalarindan sonra da demistik ama hic birsey olmadi. Dursun'un en sevdigi adam'mis bu.

Allah bunları bildiği gibi yapsın rezil herifler

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Defolup gideceksiniz çok az kaldı.

Adam şöyle bir cümle kurdu inanılmaz: "Bir çok takımda yönetim istifa gibi şeyler oluyor, yöneticiler pıspıs oturuyor orada, birlikte bir şeyler yapmalıyız"

Ne yapacaklarmış acaba?

Ayı yogiye bak sen hele taraftarı karşısına alıp fenerli yöneticilerle birleşip güç birliği yapacaklarmış

Sen kim köpeksin nazif?

yeni adnan polatımız hayırlı olsun. bi de bunla uğraşacaz

Tam bir ...

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Söylemeden duramayacagim bu adam tam bir gerizekali. Öyle böyle degil.

adnandan beter sonunuz,sonrasında ise GS hakettigini bulacak,2012-2013den fazlasını hem de.

Son düzenleme:
Böyle devam etmesi güzel.Bu karaktersiz itler gerçek yüzlerini gösterdikçe taraftar daha çok saldırır.

Geri
Üst Alt