Levent Şahin: ''En kısa zamanda iyi bir Galatasaray izleteceğiz"

Adami yoruyorsun hakaret etmekten yoruldum birakin gidin birazcik şerefiniz varsa

Geçişlerde sıkıntı yaşıyoruz, çalışmalara başlayacağız dedi. En önemli yer burası bence

Yalakalar yer de gerçek taraftar yemiyor artık haberiniz olsun modası geçmişler...

Orta sahadan hücuma geçişte sıkıntı yaşıyoruz demiş. Sen bu kadar yavaş kanat ve beklerle hücuma çıkabileceğini mi düşünüyordun?

En azından kötü olduğumuzu bilen ve bilmem kıvararak saçma nedenleri ortaya atıp kendilerini savunmuyor teknikleri heyet.

Çok sabırlı insanım açıkçası... oyunun düzelme konusunda açık konuşmam gerekiyor ise umutlu değilim pek ama beklerim asıp kesmeden. Sampionluk da gelse kötü oyun ile fitim mali durumunuz dan dolayı

3 gün sonra Psg'ye 3 atarız olarak algıladım. Inşallah diyelim.

Gecen fenere karsi degisik bir Galatasaray izleyecegiz diyordu. Anca konusuyor

senden en fazla ibrikci basi olur , lig biterkenede evet hala istedimiz oyunu oynatamiyoruz ama pek yakinda düzelecek dersin

Sen git, abin gelsin. Galatasaray en kötü zamanında bile korkak oynamamıştır

aceleniz ne canım 30. haftaya kadar bekleyin!

Masal anlatma lan gereksiz.

Yav kardeşim koca yaz naptınız siz resim mi çizdiniz anasını satayım hala izleteceğiz diyor ya arsızlığa bak

Haram olsun aldığınız her kuruş

En azından kötü oynadığımızın farkında. Terim'den hiç böyle bir açıklama duymamıştık. O olsa iyi oynadık, gol kaçırdık, bu tür maçlarda bulduğunu atacaksın falan derdi.

Geri
Üst Alt