Levent Şahin

Benim şahsi fikrim Terim'den talimat bekliyor değişiklik konusunda ama talimat neden bu kadar gecikiyor onu anlamıyorum şu teknoloji çağında

Geçen Brugge maçı toplantısında Terim "Falcao yorulunca oyundan aldım" dedi.Sonra aldık diye düzeltti ceza gelmesin diye.

Değişiklikleri Terim yapıyor bence.

Yazip yazip siliyorum... Sen YTD isen biz astronotuz.
Yahu hangi akla Nagatomo'yu cikartirsin. Omer'den sol bek olmayacagini hala anlamadiniz mi? Yemin ederim Omer'in sol beke gectigi an dedim sictik diye. Bu herif kaleye ne kadar uzak oynarsa o kadar iyi. Orta sahada ne guzel enerjisi ile is yapiyordu. Bu nasil bir fantazidir?
Yapman gereken tek sey ikinci yariya Adem - Emre / Babel - Falcao degisikligi ile cikmakti. Malatya son 15 dk arkada inanilmaz bosluklqr verdi. Andone'nin top tutma ozelligi pek yok. Falcao'yu alarak hem top tutacaktin, hem yorulan Babel yerine daha dinamik Andone ile hucumda daha cok is yaptigin gibi, rakip defansa surekli basan bi adamin olacakti. Emre ile de kontrada takimi tasiyacaktin.
Bunu bizim gibi ortalama zekaya sahip taraftarlar bile dusunuyorken, sen dusunemiyorsan bu takimda yerin yok demektir. Yaptigin tek bir dogru degisiklik yok kulubede oldugundan beri.
Takimin TD'si biraz adil olsa yarin Umit ve Hasan ile birlikte yallah der evine yollardi seni.

Yazik bu taraftara...

Hasan olsa en azından futbolculara bağırıp çağırıp uyku modundan çıkarırdı.

Aykut bunun yanında cengaver kalır.derhal defol bu takımdan korkak herif

Dünyanın içi en boş görevi Galatasaray'a yardımcı hoca olmaktır kaleci antrenöründen yardımcı hocalara kadar gerçekten kazandıkları parayı hak ettiklerine zerre inanmıyorum

Ben de değişiklikleri tek başına yaptığına inanmıyorum.

Kanıt>>> Brugge maçında Andone’yi 90 dakika oyuna almayan Fatih Hoca.

Suc bu adamda degil, bunu koyanda bos yapmayin

niye oyuncu değiştirmiyon olm

bb91675c7b2094bfda5540a833854bac_400x400.jpeg

FT'nin yardımcısı da kendisi gibi korkak. Futbol bilgileri zayıf olduğu için yanlış değişiklik yapmaktan korkuyorlar muhtemelen.

FT'nin futbolunu Aykut ile kıyaslayanlar olmuş. Aykut ne yaptığını biliyor en azından. Aykut sürekli son dakika gol yiyip berbat etmiyor. Defansif futbolda kendince uzmanlaşmış. Sistem haline getirmiş.

FT'nin oynattığı ise ne defansif, ne ofansif. En kral kadro ile köy takımlarına son dakika maç veren ucube Bir şey. ne savunmayı becerebiliyor, ne hücumu. Fiyat/performans olarak yerlerdeyiz. Yaptığı yanlış transferler, bir planının olmaması, maçta müdahale etmeyi bilmemesi, performansın büyük transferlere rağmen sürekli gerilemesi.

Artık bu teknik ekip ile devam edemeyeceğimiz belli oluyor. Umarım en geç sezon sonuna kendi isteğiyle emekliye ayrılır.

Nankör tayfa online. Gidince iki sene sonra ağlarlar gel gel diye gelip üst üste şampiyon yapınca da böyle işte.

Önüne her gelene doktorluk ünvani verilen ülkeye türkiye denir.

Sana o ünvani veren üniversitenin duvarina kücük abdestimi yapayin.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt