- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
feghouli sakatlandi tribüne falan bakiyor ya te allam sen ne güne duruyorsun be levo
dakikalarca niye 10 kisi oynadik?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlış hatırlamıyorsam 3.5 dakika falan 10 kişi kaldık. Oyun durduğu ilk pozisyonda değişiklik yapıldı diye kalmış aklımda. Hatta babam Donk'a kızmıştı defansta önünde kalan topu orta sahaya atınca "Taça doğru atsana eksiğiz, baskı yiyoruz değişiklik yapılsın." diye.feghouli sakatlandi tribüne falan bakiyor ya te allam sen ne güne duruyorsun be levo
Ömer Bayram kenara gelene kadar epey bir vakit gecti diye hatirliyorum. Felaket senaryosu gibi, ne adam indiriyorlar ne topu taca atiyorlar. Yok yere gol yiyecektik belki o arada. Böyle bir sey daha önce olmustu sanirim. Gecen sene bir mactaydi.Yanlış hatırlamıyorsam 3.5 dakika falan 10 kişi kaldık. Oyun durduğu ilk pozisyonda değişiklik yapıldı diye kalmış aklımda. Hatta babam Donk'a kızmıştı defansta önünde kalan topu orta sahaya atınca "Taça doğru atsana eksiğiz, baskı yiyoruz değişiklik yapılsın." diye.
Hızlı reaksiyon almak gerekiyor bu konularda da ne saha içi ne de kenarda bunu yapamıyoruz galiba.Ömer Bayram kenara gelene kadar epey bir vakit gecti diye hatirliyorum. Felaket senaryosu gibi, ne adam indiriyorlar ne topu taca atiyorlar. Yok yere gol yiyecektik belki o arada. Böyle bir sey daha önce olmustu sanirim. Gecen sene bir mactaydi.
FT 10 maçta bir ceza alıyor kenarda antronor kendisi. Bence FT in arkasında 2. Adam olmak 2.ligde takim çalıştırmajtan değerliEski futbolcumuz olmayip da antrenörlük yapan tek kisi. 20 senedir antrenörlük yapiyor ama kendisini degil Süper Lig'de TFF 2.Lig'de bile teknik direktör olarak göreve getirmezler...
Nasıl yani?Hükmen mağlup oluyorduk az kalsın 3 kere oyuncu değiştirmişsin son dakika Ali Yavuz'u sokmaya çalışıyorsun
Kim uyardı bilmiyorum ama ucuz kurtardık
devre arasinda degistirdin oyuncu sayilmiyor benim bildigim. yani sorun olmazdiHükmen mağlup oluyorduk az kalsın 3 kere oyuncu değiştirmişsin son dakika Ali Yavuz'u sokmaya çalışıyorsun
Kim uyardı bilmiyorum ama ucuz kurtardık
devre arasinda degistirdin oyuncu sayilmiyor benim bildigim. yani sorun olmazdi
kesin mi? duymadım hiç
kesin mi? duymadım hiç