Levent Tüzemen: "Falcao gidebilir"

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Galatasaray'da uzun süredir sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Radamel Falcao için Levent Tüzemen'den A Spor'da dikkat çekici bir yorum geldi.

Tüzemen, Falcao'nun MLS'e transfer ihtimali olduğunu ve Kolombiyalı golcünün 2. yarıda sahalara dönme ihtimalinin yüksek olduğunu kaydeden Tüzemen, "Falcao bence ikinci yarıda döner ama burada mı döner, ABD'de de mi döner, onu bilemiyorum." dedi.

A Spor

image_6050.jpg

Levent cok bos konusur. Birsey bildiginden degil yani.

Valla bonservis getirecekse bence olumlu babeli de yanına alabilir

##Hemen bir portekizli hoca##

Galatasaray'da uzun süredir sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Radamel Falcao için Levent Tüzemen'den A Spor'da dikkat çekici bir yorum geldi.

Tüzemen, Falcao'nun MLS'e transfer ihtimali olduğunu ve Kolombiyalı golcünün 2. yarıda sahalara dönme ihtimalinin yüksek olduğunu kaydeden Tüzemen, "Falcao bence ikinci yarıda döner ama burada mı döner, ABD'de de mi döner, onu bilemiyorum." dedi.

A Spor
yaz dönemindeki transfer haberlerni okuyor bu levent közemen iskeleti

Yalancıyı silkme kanunu çıksa da şu oturma organından haber yapan gazetecilerden kurtulsak

hiç umudum yoktu falcao dan ama bu adam böyle bir yorum yaptıysa falcao sezonu 20 golle bitirir

Nereye gidiyorsa sırtımda taşırım. Haketmediği bütün hakedişlerini bırakması şartıyla ama..

BİZDEN ALDIĞI SÖZLEŞMEYİ BAŞKA HİÇ BİR YERDEN ALAMAZ!!

Falcao'nun bize katkısı sıfır. Herkes bunu kabul ediyor. Ancak küfrü hak etmiyor. S... git denilecek bir oyuncu değil. Adam oynamadı bile! Sakat sakat alanda suç. Falcao'ya sıra gelene kadar defol git denecek oyuncular var!

Falcao'nun bize katkısı sıfır. Herkes bunu kabul ediyor. Ancak küfrü hak etmiyor. S... git denilecek bir oyuncu değil. Adam oynamadı bile! Sakat sakat alanda suç. Falcao'ya sıra gelene kadar defol git denecek oyuncular var!
Bence sakat sakat almadık. Ben hala şu ok atma gününde bir halt olduğunu düşünüyorum. Çünkü o gün bu gündür yok adam.

Onca gürültünün ve debdebenin popomuzda patlama ihtimali, çoğumuzun aklının bir köşesinde vardı, eminim.

Geri
Üst Alt