GSC Portal Levent Tüzemen: "Uğur Demirok Galatasaray'la anlaştı"

Rotasyon oyuncusu olarak alınmasını bile istemem. Böyle kazmalara para verileceğine eldekiler parlatılsın. Biri Hamzaya Galatasarayın hocası olduğunu hatırlatmalı. Yoksa bu işin sonu Bilal kısaya kadar gidecek.

iki yıldır Serdar Taşçı gelmeli diyorum hala milyon tane adam alıp çöp çıkmasına şaşırıyoruz... Ömer Toprak ve Kaan Ayhan'ı alamadık bari Serdar gelsin!

Eğer Chedjouyu kesmek için alınıyorsa yazıklar olsun.
Chedjou-Uğur değilde
Semih-Uğur yaparlarsa yine yazıklar olsun.

Koray Günter varken gerek yok aslında.Bu adama bir türlü şans verilmiyor. Uğur gelecekse Koray'ı kiralayalım, en azından düzenli oynasın izleme şansımız olsun.

altın jenerasyondan,asla kötü olamaz.keşke oğuz sabankaylar,erkan ferinler de kendini gösterseydi..geretsin suçu var biraz bunda.ardayı oynattı,oğuzu sadece 2006-2007 sezonundaki 4-0lık kayseri maçında oyuna aldı.gladbah maçından sonra direkt ilk 11 oynamalıydı.inamatoya ne gerek vardı..
Ya o Oğuz ne güzel oynuyordu..Nerede şimdi o,bilgisi olan var mı?

İlk bombayı patlattık, sırada niasse ve bilal var. HO.

Şu şike liginden topçu almayın arkadaş yeter yav :( Yabancı sınırında bir esneme olursa belki diye bekleyin hele bir ona göre bakarsınız.

Korayi oynatin bunu alacaginiza !!

Bencede Koray kazanılmalı. Maç sayısı artarsa ritmini bulabilir.

GT-I9300 Tapatalk

Semihin gerçekten denildiği gibi yurtdışı piyasası varsa satılmalı.O orda kendini geliştirir bizde para kazanırız Uğur Semihin yerini doldurur.

ne korayi ya. biz stoper yetistirecek bir kulüp degiliz.
10 yilda bir olur semihler ki onlar kendi alt yapimizdan cikanlar zaten. ülkeyi, camiayi biliyorlar az cok.
ugur ligin en iyi yerli hamle stoperidir bence ama yanina lider stoper almadikca ne anladim bu isden yine. chedjou lider stoperlik yapacak bir stoper degil.
bu stoper tandemin denklemini kurmak cokmu zor yahu. 1 hamle stoperi, birde lider oyun kura bilen-orginize ede bilen lider stoper.
1+1 eder 2..
ujfulasiden sonra hep hamle+hamle stoper tandemi yapioruz. sonra yine sacma amatürce goler yedigimizi sorusturuyoruz.

Bu forumda çözemediğim tek şey Koray Günter 'e bazı arkadaşların Maldini muamelesi yapması , adamı kaç kere izlediniz ve izlediğiniz de neden bu kadar büyütüyorsunuz durun hele.Kötü oyuncu demiyorum yanlış anlaşılmasın.

Geri
Üst Alt