GSC Portal Levent Tüzemen: "Uğur Demirok Galatasaray'la anlaştı"

Bu forumda çözemediğim tek şey Koray Günter 'e bazı arkadaşların Maldini muamelesi yapması , adamı kaç kere izlediniz ve izlediğiniz de neden bu kadar büyütüyorsunuz durun hele.Kötü oyuncu demiyorum yanlış anlaşılmasın.

almanya dortmund alt yapi egitimi aldigi icindir. yabancilik hayranlik komplexi diyorum ben artik buna.
yabancinin mali tatli gelir bizlere :)

Ne gerek var buna şimdi? Sokağa dökecek paramız yok, yetmedi mi anadoludan gelen çöpler?? Tarık, Veysel, Yiğit, Yekta, UmutG, Yasin .. daha onlarca yüzlerce örnek sayabilirim. Kadromuza bir bakalım

Muslera -> italya liginden geldi
Sabri -> altyapı ürünü
Chedjou -> fransa liginden geldi
Semih -> altyapı ürünü
Telles -> brezilya liginden geldi
Melo -> italya liginden geldi
Selçuk -> trabzon
Emre -> altyapı ürünü
Sneijder -> italya liginden geldi
Umut -> fransa liginden geldi (ama trabzon sayabiliriz)
Burak -> trabzon

yurt içinden gelen 3 isim var , ve onlarda tartışılan isimler , ayrıca çöp anadolu takımlarından değil trabzon'dan geldiler. ilk 11 oynayan oyuncuların hemen hemen hepsi ya yurt dışındaki kaliteli liglerden gelen yabancılar ya da altyapıdan gelen oyuncularımız. Hangi transfer tutmuş anadolu'dan gelen ?

Uğur altyapımızın ürünü, ancak para verip almaya gerek yok bence. Gene altyapımızdan olan Recep Burak Yılmaz'a şans verilsin. Bilal alınacağına Birhan'a şans verilsin. Muhammet Demirci yerine Altuğ'a şans verilsin. Gerek yok zengin etmeye anadolu kulüplerini. Zaten ekonomik açıdan zor durumdayız

Son düzenleme:
Uğur'un sezon sonu sözleşmesi bitiyormuş ,
ayrıca Tüzemen bağlantılı birşey daha söyledi , Uğur ile Bursada ilgileniyormuş , Bursada Serdar kazmasını fenere kakılttırabilme ihtimali nedeniyle .

Uğur'un sezon sonu sözleşmesi bitiyormuş ,
ayrıca Tüzemen bağlantılı birşey daha söyledi , Uğur ile Bursada ilgileniyormuş , Bursada Serdar kazmasını fenere kakılttırabilme ihtimali nedeniyle .
GS Ugur'i Bursa'ya kaptirmaz, hem gsli hem eski hocasi bizde. Ayrica sampiyonluk icin oynicak vede avrupa'da boy gosterecek, oyle bura gibi her on elemede elenmicek.

Belli ki Zan düşünülmüyor, İtalyanların bariz haksızlık ettiğini düşünüyorum (Terim zamanında şans bulduğu çok az maçtaki performansı eldeki diğer hepsinden daha iyi idi, artık aynı çizgiyi tutturabileceğinin garantisi yok, yaşı da geçiyor)...Chedjou ya önlibero mevkiinde ihtiyaç duyulabilecek ve Semih de istikrarını bozmazken(!), Zan da gönderilecekse alternatif bir stoper takıma katılmalı...

Uğur Demirok, orta saha orijinli olmasının da etkisiyle topu çok iyi kullanabilen bir stoper, hava toplarında başarılı, ayrıca çok düzgün bir karaktere sahip olduğu söylenir. Tek dezavantajı, kısa mesafede bir stoper için bile ağır sayılabilecek yapısıdır. Ben olumlu bulurum; Serdar Aziz' den filan çok daha iyidir.

Öyle 4-5 milyon olmaz fiyatı, sözleşmesi sezon sonu bitiyor (2016 da bitiyor görünüyor ama isterse ayrılabiliyor bu sene, menajerinin ifadesi)...En fazla 1 milyona filan alınır, iyi de olur...Uğur-Koray tandeminin başarısını görmeyi çok isterim, Chedjou' yu çoktan önlibero yaptım zaten; Melo' nun yanına veya yerine! :)...

çok ağır malesef ben karşı değildim akhisar maçında beğenmedim bizim ağır oyunculara karşı bile ağır kaldı hamlelerde hem geç yaptı faul yaptı teknik olarak iyi ama fizik olarak kötü bizde çok atılır çok faul yapar

uğur gelsin, burak yılmaz ı da a takıma çıkartalım. yerli puyol

Açıkçası yabancı sınırına göre hareket edilmeli zaten sınır serbest bırakılırsa Semih Kaya , Avrupa'ya gönderip bonservis kazanacağımız bir oyuncu konumuna düşer , Koray Günter ise sınır serbest kalsa bile büyük bir potansiyel , B.Dortmund'un malum geri alma maddesi dolayısıyla gelecek sezon üçüncü stoper konumunda olur ve takımda kalır.

Daha bu işin Emre Can Coşkun'u , Emre Tosun'u , Recep Burak Yılmaz'ı ve Furkan Kopuz'u var altyapıdan.

Birde Gökhan Zan ve Hakan Balta'ya teşekkür edilip , Anadolu ekiplerinden azda olsa bonservis koparmaya bakılmalı.

Hiç bir şekilde bonservis istemekten çekinmemeliyiz , göndereceğimiz isimden kazanamaya bakmalıyız.

6 ay sonra sözleşmesi bitiyor en fazla 500.000 € belki oynamayan 1 oyuncu verilebilir gelsin stoper rotasyonu çok zayıf.

Sözleşmesi bitiyorsa sezon sonu beklensin boşuna para vermeye gerek yok. Gelse de yedek kalacak zaten.

Geri
Üst Alt