Levent Tüzemen'den Torrent İçin Şok Sözler

Cüneyt Tarçın

Moderator
Yönetici
Moderatör
UEFA'da temsilcimiz Galatasaray, dün Barcelona'ya 2-1 mağlu olarak Avrupa'ya veda etti. Maçtan sonra Galatasaray taraftarları oyuncuları alkışlayarak takıma destek çıktı. SABAH Spor yazarı Levent Tüzemen, bugünkü canlı yayında Domenec Torrent için çok sert sözler söyledi. İşte Levent Tüzemen'in o sözleri...

TORRENT İÇİN FLAŞ SÖZLER:

Levent Tüzemen: "Pozisyon gelmeden, Marcao, Nelsson ve Berkan yere yatıyor. Neden yere yatıyorsunuz ya? Torrent'i de göğe çıkarıyorlar!"

MUSLERA KENARDA MAÇI YÖNETSEYDİ G.SARAY MAÇI KAZANIRDI"

"Torrent'i destekleyenler bile isyan etti hocaya. Hoca 10 kişi kaldık gol yedik diyor. Hoca ol o zaman o anda oyunu durdur. İddia ediyorum; Torrent tribünden izlese, Muslera kenarda maçı yönetseydi G.Saray kazanırdı.

Muslera kenarda çıktı teknik adam gibi itirazlarda bulundu. Xavi bir dakika susmadı. G.Saraylı oyunculara bile müdahale etti. Bu Barcelona'ya saygı duymuyorum. Xavi'nin iki yüzlülüğünü gördük. Kalecileri İnaki Pena'ya bağırdılar"

Sevdiğim bir gs lidir ama eski kafalıdır burada da eski kafalılığını tekrar göstermiş.

pek sert çıkmıyordu aslında

başka şeylerin işareti alınmış demek ki

Kardeşim akbabalık yapmayın. Adam gayet iyi bir tur idare etti. Millet sapır sapır kayıyor diye Torrent niye suçlu oluyor?

Alt yapıda öğretilir, defans adamı atlamaktan ziyade mümkün olduğunda ayakta kalmaya çalışmalıdır diye. Pedri de çok iyi feykler attı, oyuncular da o heyecanla atladılar işte, belki 33 yaşında olsalar atlamazlardı. Hata ama onları da suçlamıyorum ki hoca bu konuyla ne alaka?

Valla ben bu şahsiyete feci triggered oldum. Her dediği söze, hal hareketine ayar oluyorum. Tükürük saçarak pislik saçmaktan başka bir halt ettiği yok. Kulübün bir şekilde bu tarz adamların ipini çekmeli. Derdi Galatasaray falan değil. Paralı kalem gibi hareket ediyor.

Son 3 macta takimi nasil oynatmasi gerekiyorsa öyle oynatan bir adama böyle acimasizca elestiri yapilmaz.

PSG ve Real'den 5-6 yedigimizde böyle elestirdi mi?

Geri
Üst Alt