Levin Oztunali (turkisch CDM)

Emir Sato

Captain Bouncy
Ulubatlı Souness
Levin Mete Öztunalı is a German-Turkish footballer who plays as a midfielder for Bayer Leverkusen in the Bundesliga

263594.jpg

yas: 17 (transfer edecegimiz vakid 18)

boy: 5'7

mevki: DCM

tarafimizdan uygulanacak kuvvet: ALAK

ozellikleri:

1-yerli

2-13-14 bunde$ligada 5 macta 11

3-kafayi kaldirip oynuyr

gelecekte suphesiz acilacak konuyu sindiden acmis bulunuyoruz

another expert find by Ustad-ul Scouting

thumbs_up_large.png

ünal aysalı çocuk bakıcısı yaptınız ya

allah iyiliğinizi versin

Iyi oneri ama birakalim biraz daha Almanyada yetissin yasi daha genc burda korelir bu yasta gelirse.Yunus Malli var Mainz'da 21 yasinda suan hazir kafasi yukarda top oynuyor ilk hedeflerden biri olmali.

Iyi oneri ama birakalim biraz daha Almanyada yetissin yasi daha genc burda korelir bu yasta gelirse.Yunus Malli var Mainz'da 21 yasinda suan hazir kafasi yukarda top oynuyor ilk hedeflerden biri olmali.

Yunusun da daha baya bir eksigi var. Mainz gelismesi icin ideal bir takim. Antrönörleri Tuchel genc oyuncularla calismayi sever. Tam bizim Emre Colak lik bir takim orasi.

Fifa 14 Career Mode'da baya potansiyelliydi yanlış hatırlamıyorsam da hiç maçını izlemedim. Boyu kısa görünüyor ama bir CDM için sanki.

Yunusun da daha baya bir eksigi var. Mainz gelismesi icin ideal bir takim. Antrönörleri Tuchel genc oyuncularla calismayi sever. Tam bizim Emre Colak lik bir takim orasi.

Levent'e gore daha hazir demek istemistim tabi ki eksikleri var Yunus'nda.Ama top ayagina gelince ben yetenekliyim diyor resmen.

avrupa alt lileri ve genç takımlarını ayrıca türkiye alt lig(1. ve 2.) ve genç takımlarındaki yetenekli gençleri iyi takip etmek gerekir. scoutlar göreve...

Bu sezon P. Max'la en fazla assist yapan oyuncu şu an

7y7v5W.png

Geri
Üst Alt