GSC Scout # Lewis Baker

Onur Yücel

10 Numara!
Selçuk'tan bıkan taraftara ilaç gibi çözüm. Geçen sene Hollanda Ligi'nde 10 gol atmış bir orta saha. Chelsea mutlaka kiralık gönderecek. Yanına iyi bir defansif ağırlıklı bir orta saha(Fernando) alınırsa muazzam bir ikili olurlar. Yönetim de biraz vizyonlu adam varsa hemen kiralama teklifini yapar.

Lewis Baker - Oyuncu profili 17/18 | Transfermarkt

YouTube

Youtube linkini Mehmet Özbek'in oğluna yolla bir değerlendirmeye alsın.

Fernando-Baker-Pasalic üçlüsü çok iş yapabilirdi bizim ligde. Maliyeti de Belhanda Badou kadar yuksek olmazdı.

Ndiaye kazığı yerine kiralık olarak alınsa hem daha fazla katkı sağlardı,hem de mali açıdan külfetten kurtulurduk.

Mehmet Özbek gibi bir futbol profesörünün kaç kere canlı izlediği badou varken baker'i niye izlesin

5 yıllığına M'Boro'ya gitmiş. Üzüldüm açıkçası. Ndiaye yerine gelse eminim çok daha fazla katkı verecek bir isimdi. Bu kadar iyiyse neden Championship'te diyebilirsiniz ama o ligin kalitesi bizim ligin kalitesi kadar olmasa da yakındır. John Terry orada olacak, geçen sene Benitez gibi adam orada çalıştı.

trabzon almış. Konuyu açtığım hollanda dönemi müthiş oynuyordu, son dönemi pek izlemedim. Eddie Newton faktörüyle gelmiş. Satın alma opsiyonu varsa ve burada tutarsa iyi paralara satabilirler.

5 yıldır kiralıyorlar adamı. 8-10 oynaması ve frikik atması iyi, tutarsa Sosa'nın yeri dolar.

Sosa'yı pek aratmayacak gibi de takım oturana kadar kendini salmazsa.

Topu hızlı kullanması, sürüşleri falan iyi. Duran topları zaten iyi.

Satın alma opsiyonu yokmuş, pilot takımımızda pişerse seneye biz alalım.

Geri
Üst Alt