Lewiston ME'de Toplu Saldırı

Orhan Terzi

Ulubatlı Souness
en az 22 ölü olduğu söyleniyor, çok yaralı varmış. adam hala dolanıyor sanırım sokağa çıkma yasağı ilan edildi bölgede

Herkesin eline silah verilen GTA 3 simülasyonu gibi ülke.

Ya Amerikalıların kafaları çok garip baylar. Yine bir mass shooting sonrası Youtube'da bireysel silahlanma ile alakalı haberlerin altındaki yorumlara bakmıştım. Ne kadar Amerikalı varsa silahlanmayı savunuyor. En beğenilen yorumlar hep; "Bireysel silahlanma hakkımı elimden alamazsınız" tonunda idi. İnternetten taramalı tüfek sipariş edebildiğin saçma sapan bir silahlanma kültürleri var. Sonra psikopatın teki çıkıp herkes katlediyor.

Yakalanmış Hamas destekçisi diyorlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Filistin'e bayaa destek vermiş oldu aferin ona. 100 milyar dolarlık desteğe çoğu Amerikalı karşı çıkıyordu, o karşıtlığı gidermiş oldu. Böyle devam

Şaka herhalde. Bu mu Hamas destekçisi?

Maine_Shooting_28805.jpg

Yabancı kaynaklarda da yok bu arada öyle bir şey.

Yoruma katılmamıştım ama fotoyu görünce Hamas destekçisi olduğuna daha çok ikna oldum
La adam eski asker. Silah eğitmeniymiş bildiğin beyaz Amerikalı. Ne Hamas'ı...

Varsa bir kaynak koyun vallaha ben de merak ettim.

muhtemelen propaganda
Abi kaynağı koysan da biz de hani güvenilirliğine baksak karar versek.

Ama hiç bakmadan da söyleyebiliriz yani akıl mantık dışı bir olay Hamas destekçisi olması. Ortalama bir Abd'li El Kaide'yi bilir, Işid'i bilir belki Hizbullah'ı duymuştur ama 7 Ekim'den önce çoğu Hamas'ın adını bile duymamıştır.

Abi kaynağı koysan da biz de hani güvenilirliğine baksak karar versek.

Ama hiç bakmadan da söyleyebiliriz yani akıl mantık dışı bir olay Hamas destekçisi olması. Ortalama bir Abd'li El Kaide'yi bilir, Işid'i bilir belki Hizbullah'ı duymuştur ama 7 Ekim'den önce çoğu Hamas'ın adını bile duymamıştır.
yeni düşman acıldı

Geri
Üst Alt