Leyla Ceylan: "İzmirli hakem çetesi var"

Bakın çok pis bir dümen dönecek. Şikecileri ve züppe başkanlarını aklamak için tezgah kuruyorlar. Bu kadın durmadan züppe başkanın adını saymış bir kere bile Erden Timur dememiş. Hemen sonrasında 45 yaşında bir yan hakem çıkıyor bana 1 hafta maç vermediler diyerek istifa ediyor. Üstüne istifa ederken şikeciler lehine karar verdiğim için maç vermediler demek istiyor.

Dediğim gibi çok pis bir dümen çevirecek bu adiler. Aradan sıyrılmaya çalışıyorlar. Biliyorlar Erden Timur bunları patlatacak. Bu yüzden başka bir şekilde tiyatro oynayıp bizde mağduruz ayağına yatıp aradan sıyrılmaya çalışacaklar.

Erden Timur bu yolsuzların çarkına çomak soktu sonuna kadar arkasında durmalıyız.Bu ali denen zatın güya "fıtratlarında olmayan" şeyleri alenen yapacağını söylemesi basit bir söylem değildi.Delil niteliğinde bir açıklamaydı.Bütün ipliklerini pazara dökmek lazım.

Twitterda mhk acil toplantı kararı almış diyorlar

3 hafta boyuncu senaryo hazirlandi... bakalim nasil bi tiyatro olacak

Organize ama amatör bir kötülük demisti Fatih hoca ama aradan seneler gecti,serefsiz kansizlar örgütlü bir sekilde terör estirmeye calisiyorlar

Erden Timur’a destek olacak birileri lazim tek basina olmaz,Fatih altayli eger dik duracaksa yari yolda satmayacaksa onun agzi laf yapar yönetim’e dahil olsun sportif as den

Haha bu nasıl bir yokluktur.
İster 10 sene önceki halini koy ister bugünkü halini, hepsi birbirinden beter.
Hakan Ceylan sen de ne mide var arkadaş.Ekli dosyayı görüntüle 224448Ekli dosyayı görüntüle 224449Ekli dosyayı görüntüle 224450
Sorun yokluk meselesi değil renkdaş gönül ilişkisi kurup kadını kullanmış olabilirler.İşin içine para girince herşey değişirir. Ne karşılığında görüntüleri Ali Koç a gönderdi bu kadın?

Türk Futbolunu kurtaracak hanımefendi

erman toroğlu: "spor programları manipüle ediliyor. bunu manipüle edenler hakem hocaları. isim vermeyeyim, isim belli! kadın söylüyor (leyla ceylan), özel hayatları beni ilgilendirmiyor kimsenin ama teknik olarak önemli şeyler söylüyor! ihbar kabul edin gidin bakın kardeşim!"

Geri
Üst Alt